Join Us is de creatieve vrijstaat van Paaspop

Join Us is de creatieve vrijstaat van Paaspop

Join Us!

Creatieve festivalfanaat: jij kunt nu jouw concept insturen voor Paaspop Join Us. Dat is de creatieve vrijstaat van Paaspop. Heb jij een geniaal festivalconcept waarmee jij festivalgeschiedenis gaat schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Start met brainstormen.

De wasman die handjes van festivalbezoekers waste, een slaapfuifje inclusief kussengevecht op het terrein, een 9-meter-lange spacetunnel die rondraaide (blijf dan maar eens stilstaan), levensecht Stef Stuntpiloot en een heuse stripclub gingen je voor.

Bedenk een concept, visualiseer je idee, stuur je plan op vóór 31 december 2019 naar join-us@paaspop.nl.

Join Us!
Join Us!
Join Us!
Join Us!

STAP 1. BEDENK EEN CONCEPT

Laat die hersenen kraken, of tover dat geweldige idee wat ooit in je opkwam weer naar boven. Wat zou jij doen met jouw eigen stukje Paaspopgrond? Niets is te gek, alles kan. Gebruik je fantasie!

 STAP 2. VISUALISEER JE IDEE

Presenteer je idee op een visuele manier. Denk aan foto's, een filmpje, schetsen, plattegronden.. Zolang wij maar kunnen zien wat je van plan bent! Speel in op de beleving van de bezoeker. Hoe meer details, hoe beter.

STAP 3. MAAK HET COMPLEET

Aan jou fantastische plan hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Maak daarom een realistische begroting, denk na over de materialen en de techniek (stroom/licht/geluid/water toe- & afvoer) die je nodig hebt en de afmetingen die daarbij horen. Denk ook na over wie je komt helpen.

STAP 4. ZEND JE PLAN IN

Zorg ervoor dat jouw inzending van A tot Z klaar is vóór 31 december 2019. Dat is de uiterlijke inleverdatum. Vergeet niet je contact gegevens te vermelden!

Stuur je concept op naar join-us@paaspop.nl

Let op: Paaspop hanteert voor Join Us deelnemers een minimumleeftijd van 18 jaar.

STAP 5. WACHT IN SPANNING AF

Droom lekker weg met het idee dat JIJ misschien wel met je eigen idee op Paaspop staat in april ÉN houdt je mail goed in de gaten! In januari vinden de selectiedagen plaats.

JOIN US: DE VRIJSTAAT VAN PAASPOP! JIJ KUNT FESTIVALGESCHIEDENIS SCHRIJVEN DOOR IETS TE BEDENKEN WAT NOG NOOIT ERGENS OP EEN FESTIVAL TE ZIEN IS GEWEEST

JOIN US: DE VRIJSTAAT VAN PAASPOP! JIJ KUNT FESTIVALGESCHIEDENIS SCHRIJVEN DOOR IETS TE BEDENKEN WAT NOG NOOIT ERGENS OP EEN FESTIVAL TE ZIEN IS GEWEEST