14/15/16 april 2017
Facebook Twitter Youtube Spotify
{title}
Creëer je eigen area Join us Claim nu je eigen stukje Paaspop!

In het groene gras en onder de stralende lichten van Paaspop, ligt het meest creatieve dorp van Nederland. Je valt hier letterlijk met je neus in de gekkigheid! Naast de imposante Loco Royale en het Theater is er in dit Paaspop dorp ook een plek voor de meest fantasierijke mensen. Een plek die sinds 6 jaar Join Us heet.

Op deze bijzondere plek geven wij iedereen de kans om een eigen stukje festivalgrond te claimen. Wat er op die plek gebeurd? Dat bepaal jij! Zo hebben we in het verleden de meest gekke dingen voorbij zien komen. Creeƫr bijvoorbeeld je eigen kunstconcept, krokettenrace, aanstekelijke dans-show, meesterlijke app, hilarische datingservice, knotsgekke knutselhoek of iets totaal anders! Creativiteit is de brandstof die je nodig gaat hebben om ervoor te zorgen dat jouw idee uitblinkt!

De Join Us Raad Van 2 kiest namelijk de allerbeste concepten uit! Deze concepten krijgen ook daadwerkelijk een plekje in het meest creatieve dorp van Paaspop. Het is natuurlijk logisch dat je hier aan mee wilt doen, maar wacht niet te lang! De deadline voor het insturen van jouw concept ligt namelijk op 27 november 2016!

Maar beste mensen van Join Us, hoe schrijf ik me dan in? Dat lees je hierrrrr!

Subscribe & get the latest news, the first.

Vrijdag €59
Zaterdag €69
Zondag €69
2 dagen (za+zo) €95
3 dagen (vr+za+zo) €109
Early Bird tickets
Young & Free 3 dagen €79
Young & Free 3 dagen + camping €85

Geldig voor iedereen onder de 18 jaar
Alleen online verkrijgbaar
Young & Free tickets