Veelgestelde vragen Coronavirus

Veelgestelde vragen Coronavirus

Meer nieuws volgt.

Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM en van de overheid en zitten bovenop alle ontwikkelingen van het coronavirus. Paaspop stelt immers altijd de gezondheid en de veiligheid van zijn bezoekers als allerhoogste prioriteit.

Hou onze website en social media in de gaten voor updates.

UPDATE 10 MAART 2020
Gisteravond heeft premier Rutte een persconferentie over het coronavirus gegeven en als extra (voorzorgs)maatregel aangekondigd geen handen meer te schudden. Het kabinet ziet momenteel echter geen reden om ingrijpendere maatregelen te nemen, zoals bijvoorbeeld het afgelasten van grote evenementen als Paaspop. Wel worden de inwoners van Noord-Brabant opgeroepen om thuis te werken als dat mogelijk is. De scholen worden echter niet gesloten.

De drie veiligheidsregio’s in Noord-Brabant hebben een persconferentie gegeven over maatregelen die in de provincie worden genomen tegen het coronavirus. Besloten is om dit weekend alle grote evenementen, zoals voetbalwedstrijden af te lassen. Er zijn geen maatregelen genomen voor festivals na dit weekend, zoals Paaspop.

Volg de meest actuele informatie over het coronavirus via de site van de RIVM of van de GGD Noord-Brabant: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus
en
https://www.ggdhvb.nl/nieuws/2020/02/Vragen-over-coronavirus-0800-1351

Met welke instanties heeft Paaspop te maken?
Paaspop staat in nauw contact met de Rijksoverheid, GGD, RIVM en de Gemeente Meierijstad (Schijndel). We volgen het nieuws op de voet en luisteren naar de berichtgeving, expertise en het advies van deze instanties.

-

1039