#saveyourticket

Beste Paaspoppers,

Normaal gesproken zouden er in het Paasweekend van 2020 een adembenemende festivalstad en -camping ter grootte van (samen)ruim 52 voetbalvelden ongeduldig op ons hebben liggen te wachten: Paaspop, in het Brabantse Schijndel. We zouden dan samen uitbundig de lente hebben gevierd. Want dat zijn wij samen: Paaspop. 

We begrijpen jullie enorme teleurstelling over Paaspop 2020 en delen die. Laten we er volgend jaar de mooiste editie ooit van maken: we zien jullie graag terug op 2, 3 & 4 april 2021.

Je entreetickets voor Paaspop 2020 blijven gewoon geldig voor Paaspop 2021! Je hoeft hier niets voor te doen, behalve je pdf’je of hard copy ticket goed te bewaren.

In onderstaande blog lees je over veelgestelde vragen en antwoorden.

Beste Paaspoppers,

Alle info!

Welke tickets zijn er geldig volgend jaar?
Feitelijk alle tickets! Voor de zekerheid hebben we toch een lijstje voor jullie gemaakt:

 • Weekendtickets
 • Dagtickets
 • Ultimate Experience tickets
 • Verve 2020 entreetickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Young & Free tickets
 • Hardcopy tickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Gewonnen entreetickets via een officieel kanaal (bijv. onze socials of Appic)
 • Camper- en caravantickets en Camper XXL-tickets
 • Campingtickets
 • Upgrades zoals trays bier 
 • (Pendel)bustickets
 • Resorttickets & vriendenarea’s
 • Paaspop Business Event tickets en munten

Je hoeft verder niets te doen: jouw 2020 ticket zal ook geldig zijn voor Paaspop 2021. Neem jouw eerder gemailde e-ticket of hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Tot volgend jaar!

Ik kan mijn e-ticket niet vinden in mijn mailbox.
Voor deze ticketvraag verwijzen wij je graag door naar Paylogic, onze ticketprovider. Je kunt contact met ze opnemen via hun contactformulier: https://customerservice.paylogic.com/hc/nl/requests/new. Geen zorgen, ze maken dit in orde voor je.

Komen er nog wel tickets voor Paaspop 2021 in de verkoop?
Jazeker! De start van de ticketverkoop wordt na de zomer gecommuniceerd via de website en social media. Ben er wel snel bij: het overgrote deel Paaspop 2021 tickets is al verkocht. De zaterdagtickets waren zelfs vorig jaar ruim voor het festival al uitverkocht.

Ik heb een hard copy ticket. Die heb ik bijvoorbeeld bij Jan Van Roessel in Schijndel of op de Launch Party gekocht.
Ook hier hoef je verder niets voor te doen: jouw 2020 ticket wordt automatisch omgezet naar 2021. Neem jouw hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Ik heb een Young & Free ticket, maar ik ben volgend jaar 18 jaar.
Dat geeft niet: personen die volgend jaar 18 jaar zijn mogen met een Paaspop 2020 Young & Free ticket gewoon naar binnen. Dit geldt dus alleen voor 18-jarigen (niet ouder), en alleen voor Paaspop 2020 tickets (dus niet Paaspop 2021 tickets).

Hoe zit het met het personaliseren van tickets?
Dit is voor nu niet nodig. Later zullen we kijken hoe we reeds gepersonaliseerde (of nog niet gepersonaliseerde) tickets om kunnen zetten, zodat je je ticket altijd nog aan iemand anders kan doorgeven.

Ik heb een e-ticket gekocht via Ticketswap.
Ook gekochte tickets via Ticketswap blijven gewoon geldig voor volgend jaar.

Ik heb een entreeticket of iets anders gewonnen met een winactie.
Heb je jouw gewonnen ticket al ontvangen via de e-mail? Je hoeft verder niets te doen. Heb je jouw gewonnen ticket nog niet ontvangen via de e-mail, of heb je iets anders gewonnen met behulp van een officiële winactie? Stuur ons een e-mail: info@paaspop.nl.

Een ticket gewonnen via een onofficieel kanaal? Dit ligt buiten onze verantwoordelijkheid: neem dan contact op met dit onofficiële kanaal. 

Ik heb via www.paaspopresort.com een resort accommodatie en/of vriendenarea (eventueel met een upgrade zoals stroom of een dixi) geboekt.
Deze accommodaties en vriendenarea’s blijven gewoon geldig voor volgend jaar. Je hoeft hier niets voor te doen; neem volgend jaar je ticket mee naar Paaspop.

Ik heb een busreis via partybussen.nl geboekt.
Deze tickets blijven geldig voor volgend jaar. Jullie hebben ondertussen bericht van Partybussen.nl gehad waarin ze uitleg verschaffen.

Ik heb een pendelbusticket (Den Bosch - Paaspop) via partyreizen.nl geboekt.
Ook deze tickets blijven geldig voor volgend jaar. Voor vragen kan je contact opnemen met partyreizen.nl.

Ik ben een Paaspop Team Member (Verve), en vraag mij af wat er gebeurt met geïnde beloningen
We begrijpen dat jullie fanatiek mee hebben gedaan met het ambassadeursprogramma. Daar willen we jullie heel erg voor bedanken. Helaas verkeren we in een overmachtssituatie, die ook nieuw voor ons is. We willen jullie niet met lege handen laten staan, daarom gaan we een alternatief voor geïnde beloningen uitkeren. Je hebt hierover een e-mail van jullie Verve community manager ontvangen.

Ik mijn ticket omgezet naar een voucher maar welke waarde heeft die precies?
Jouw voucher heeft de waarde van je toegangsticket, plus de servicekosten van het ticket en de orderkosten. Dus; alles wat je destijds betaald hebt. Deze voucher kun je als 'tegoed' gebruiken om in de ticketshop van Paaspop 2021 een nieuw ticket te kopen. Je kunt bijvoorbeeld een zaterdagticket van dit jaar omzetten naar een voucher, om daar straks een weekendticket van te kopen. Natuurlijk moet je dan wel het verschil bijbetalen.

Hoe lang is mijn voucher geldig?
De voucher is alleen inwisselbaar voor Paaspop 2021. De voorverkoop voor Paaspop 2021 zal in november/december starten. Wees er dan snel bij: de zaterdag van Paaspop was volledig uitverkocht. Er komen een aantal zaterdagtickets vrij, maar dat zijn er niet veel. Wees er dus snel bij.

Hoe ziet mijn voucher er eigenlijk uit?
Je krijgt een persoonlijke code toegestuurd. Deze code kun je met de start van de ticketverkoop (rond november/december) inzetten voor het aanschaffen van een entreeticket voor Paaspop 2021. De code zal uiterlijk medio oktober volgen, maar hoogstwaarschijnlijk eerder.

Wat als ik ‘geld over’ heb na het inzetten van mijn voucher? 
We hebben momenteel te maken met een overmachtsituatie die gigantische gevolgen heeft voor heel veel bedrijven, en zo ook voor Paaspop. We zijn super blij met iedereen die volgend naar Paaspop komt, en hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen zijn/haar tickets behouden. Mocht er -na gebruik te hebben gemaakt van jouw voucher- nog een paar euro over zijn, weet dan dat dit 100% wordt gestoken in het creëren van een fantastische ervaring voor jullie. Daarnaast zullen we kijken of we bijvoorbeeld merchandise kunnen toevoegen aan de shop, zodat je je overgebleven voucherwaarde in kunt zetten voor gave Paaspop items. Als je dan alsnog geld over hebt, kun je dit bedragen terugvragen bij Paylogic.

Ik heb informatie rondom Paaspop 2020 gemist.
Dat is heel erg vervelend om te horen! Vanaf 09 april is er op vele manieren, en op diverse data, geïnformeerd over ticketoplossingen en deadlines. Gelukkig kun je jouw ticket op Ticketswap zetten. Zie de link: https://bit.ly/TicketswapPaaspop2021. Het overgrote deel aan Paaspop tickets is al verkocht. We verwachten dan ook dat doorverkopen geen problemen moet geven. Lukt dat niet? Dan kun je jouw ticket(s) doorverkopen aan een vriend of familielid.

KEER TERUG NAAR PAASPOP.NL

KEER TERUG NAAR PAASPOP.NL