Get the Ultimate Experience!

Get the Ultimate Experience!

Paaspop Regular VIP & Ultimate VIP

Beleef Paaspop als nooit tevoren met een van de twee luxe VIP-arrangementen! Wil je het festival als bezoeker eens op unieke en luxe wijze meemaken? Of ga je samen met jouw relaties voor een onvergetelijke en ultieme aftrap van het festivalseizoen? Met de Paaspop VIP-arrangementen zit je goed.

Na het overweldigende succes van de volledig uitverkochte Ultimate Experience Tickets van vorig jaar, gaan we in 2023 voor een grote upgrade, waarbij we ons VIP-aanbod uitbreiden én verbeteren. Hiervoor bieden we twee luxe VIP-arrangementen aan: het Regular VIP Arrangement en het Ultimate VIP Arrangement. Beide arrangementen zijn te boeken voor één losse festivaldag, maar óók verkrijgbaar voor de volledige 3 dagen Paaspop.

Lees hieronder verder!

Paaspop Regular VIP & Ultimate VIP

VIP-arrangementen 

Wie kiest voor het Paaspop Regular VIP Arrangement geniet van de grootste acts op het Skydeck van de Apollo, het hoofdpodium van Paaspop dat plaats biedt aan 18.000 bezoekers. Maar het feest begint al bij aankomst. Je parkeert op de VIP Parking, dichtbij het festival en je maakt gebruik van een speciale VIP Ingang waardoor je binnen no-time op het festival staat.

Met het Ultimate VIP Arrangement profiteer je van alle bovengenoemde voordelen en méér. Zet je relaties in het zonnetje en proost samen in de Paaspop VIP Lounge, waar je geniet van eten en drinken op niveau, allemaal inbegrepen in de prijs. Culinaire hoogstandjes variërend van heerlijke amuses tot fingerfood en – uiteraard – het diner. Even opladen? In de Barista’s Corner vind je heerlijke koffies. Proosten? Vraag de vriendelijke obers om een biertje uit glas of probeer een van de heerlijke cocktails. Kortom: laat je in de watten leggen, want het zal je aan niets ontbreken tijdens deze unieke Paaspop-ervaring.

En is de dag voorbij? Borrel even na in backstage café ‘t Kiske waar je zomaar de grootste headliners tegen het lijf kunt lopen!

Trap het festivalseizoen af in stijl! 

VIP-arrangementen 

Tot op Paaspop 2023!

2576