Mega Dance programma op vrijdag- en zondagavond

Mega Dance programma op vrijdag- en zondagavond

De oude vertrouwde Roxy krijgt een vet dance-programma met op vrijdag KiNK (live) en Michel de Hey B2B Benny Rodrigues, en op zondag Sandrien plus een mega liveshow van De Sluwe Vos.

Are you ready?!

Vrijdag: KiNK (live) en Michel de Hey B2B Benny Rodrigues
We starten de vrijdagavond met KiNK (live): deze Bulgaarse techno-producer Strahil Velchev is hard op weg om internationaal door te breken. Des te fijner dat deze powerhouse dit jaar op Paaspop staat. Strahil Velchev is namelijk een krachtpatser en een van de beste leveranciers van funk in techno en house. Afsluiters zijn Michel de Hey en Benny Rodrigues. Twee iconen, twee pioniers, twee legendes! Maar ook zeker twee vrienden die in de dj-booth plaatsnemen om de decks met hun immense platenverzameling te laten spinnen en een karrevracht aan techno, house en aanverwante beats te droppen.

Zondag: Sandrien en De Sluwe Vos Live
De zondag wordt afgetrapt door Sandrien. Van lokale favoriet, zo’n 20 jaar geleden, uitgegroeid tot een van de beste techno-dj’s die we op dit moment hebben in Nederland. De Amsterdamse Sandrien is een icoon van het nachtleven en figureert als headliner op heel wat festivals in binnen- en buitenland. Vervolgens komt legende De Sluwe Vos de tent afbreken. Robert Vosmeijer is inmiddels een van de beste dj’s van Nederland. Met zijn supersnelle stijl, zijn inventieve platenkeuze en zijn verfrissende mix van house en techno heeft hij een groot publiek aan zich gebonden. Hij komt naar Paaspop voor een unieke, mega liveshow! 

917
920
912
910