De Paaspop reguliere kaartverkoop start op zaterdag 19 november

De Paaspop reguliere kaartverkoop start op zaterdag 19 november

LAATSTE TICKETS IN DE VERKOOP

Je leest het! Nadat kort na Paaspop de Super Early Bird en Early Bird Tickets in de verkoop gingen, is het nu tijd voor de reguliere verkoop! Maar let op: Paaspop 2023 is al bijna uitverkocht, dus zorg dat je klaar zit op zaterdag 19 november om 11:00 uur scherp. 

Naast entreetickets, kun je ook al op zoek naar een fijne accommodatie op onze Paradise City Camping! Iets meer luxe nodig? Ga voor het Paradise Resort! 
 

Scroll naar beneden voor meer info over de kaartverkoop voor Paaspop 2023!

LAATSTE TICKETS IN DE VERKOOP

VIP-arrangementen 

Naast reguliere entreetickets, gaan ook de Regular VIP en Ultimate VIP-kaarten in de verkoop. Wie kiest voor het Paaspop Regular VIP Arrangement geniet van de grootste acts op het Skydeck van de Apollo, het hoofdpodium van Paaspop dat plaats biedt aan 18.000 bezoekers. Maar het feest begint al bij aankomst. Je parkeert op de VIP Parking, dichtbij het festival en je maakt gebruik van een speciale VIP Ingang waardoor je binnen no-time op het festival staat.

Met het Ultimate VIP Arrangement profiteer je van alle bovengenoemde voordelen en méér. Zet je relaties in het zonnetje en proost samen in de Paaspop VIP Lounge, waar je geniet van eten en drinken op niveau, allemaal inbegrepen in de prijs. Culinaire hoogstandjes variërend van heerlijke amuses tot fingerfood en – uiteraard – het diner. Even opladen? In de Barista’s Corner vind je heerlijke koffies. Proosten? Vraag de vriendelijke obers om een biertje uit glas of probeer een van de heerlijke cocktails. Kortom: laat je in de watten leggen, want het zal je aan niets ontbreken tijdens deze unieke Paaspop-ervaring.

En is de dag voorbij? Borrel even na in backstage café ‘t Kiske waar je zomaar de grootste headliners tegen het lijf kunt lopen! 

Trap het festivalseizoen af in stijl! 

VIP-arrangementen 

Tot op Paaspop 2023!

2576