Talent spot comedy: Fedor Ikelaar en Loek Marneffe

Talent spot comedy: Fedor Ikelaar en Loek Marneffe

Voor opkomende talenten binnen Stand up comedy is het super tof om je kersverse grappen op het Paaspop publiek af te vuren! Een mini show van twee fanatieke heren die beiden zorgen voor spierpijn van het lachen!

Fedor Ikelaar
Fedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.

Loek Marneffe
Deze 33 jaar oude Brabantse stand-up comedian gaat op het podium de strijd aan met worstelingen uit het dagelijks leven en gebruikt daarbij een flinke dosis zelfspot. Met scherpe analyses neemt hij het publiek mee in zijn soms absurde gedachtespinsels om deze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen. Als hij eenmaal op stoom is is hij maar moeilijk af te remmen. Loek stond o.a. al eens in de finale van Cabarette-ketet (2e plek) Keigrappigste (3e plek) ComedyMatch en het Krimpenerwaard Cabaret Festival.

 

Talent spot comedy: Fedor Ikelaar en Loek Marneffe staan -samen met 200+ artiesten- op het Paaspop 2022 podium.

2819
2820