Lieve Paaspoppers,

Op 26 juli kondigde het demissionaire kabinet aan dat meerdaagse festivals tot 01 september 2021 geannuleerd werden. Paaspop Festival vindt echter plaats van 03 tot en met 05 september 2021: met man en macht werkten we dus door om dit de mooiste en meest speciale editie ooit te laten worden. 

Vol vertrouwen en tot op het bot gemotiveerd begonnen we met de opbouw van het festival, inclusief traditiegetrouw het eerste paaltje dat in de festivalgrond werd geslagen door één van onze productiehelden. We maakten achter de schermen ons prachtige programma rond. Daarbij werden we voortdurend door jullie, onze trouwe bezoekers, bedolven onder héél veel liefde en steunbetuigingen. ‘Wij duimen met jullie mee’ luidde de hartverwarmende boodschap in de talloze e-mails die wij ontvingen. 

Vandaag -toepasselijk op vrijdag de 13e- schuiven er toch inktzwarte wolken voor onze regenboog. Onze droom spat alsnog uiteen. Paaspop Festival 2021 mag -opnieuw- niet doorgaan. Dat doet jullie als trouwe bezoekers, en ons als organisatie, enorm veel pijn.

Bezoekers, leveranciers, partners, vrijwilligers, artiesten, collega festival- en evenementenorganisaties: wij willen iedereen bedanken voor de tomeloze inzet. Voor de onverwoestbare flexibiliteit. De enorme loyaliteit. Het onverstoorbare enthousiasme. Paaspop betekent familie. De definitie van familie hebben wij de laatste zeventien maanden meer dan ooit mogen ervaren en mogen voelen, en mede daardoor zien wij wel degelijk licht aan het einde van de tunnel. 

Want Paaspop mag dan weliswaar al ruim 1,5 jaar winterslapen; in de lente ontwaak je uit je winterslaap. Laat Paaspop nou niet voor niets dé opener van de lente en van het festivalseizoen zijn. Daarom vieren wij met jullie in het Paasweekend van 2022 alsnog het leven. Pak een rode stift en markeer 15, 16 & 17 april 2022 in je agenda! Samen zullen we dan uit volle borst meezingen in de Apollo, ons vergapen aan de pracht en praal van de Centerpiece, om vervolgens tevreden in slaap te vallen in ons tentje op Paradise City!  

Na regen komt zonneschijn <3.

Liefs,

Het volledige Paaspop team  

_

Ticketkopers hebben op 25 augustus een e-mail ontvangen met daarin ticketoplossingen. Heb jij geen e-mail ontvangen en wil je een restitutie ontvangen? Mail dan naar info@paaspop.nl vóór 07 september 2021. Heb je geen e-mail ontvangen en wil je jouw tickets behouden voor Paaspop 2022? Dit is mogelijk en je hoeft hier verder niets voor te doen.

Ontdek alle vragen en antwoorden via: www.paaspop.nl/info