Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Festival info

Openingstijden festival

De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act. Deze tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee. Vrijdag: 15:00 - 01:00 Zaterdag: 13:30 - 02:00 Zondag: 12:00 - 01:00

De openingstijden van de camping zijn van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00.

Leeftijd

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

NIX18

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor achttienjarigen en ouder. Mensen onder deze leeftijd zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze toch alcoholische dranken kunnen bestellen.

Oordoppen

​Jouw oren zijn belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom raden wij aan om tijdens Paaspop oordopppen met speciale muziekfilters te dragen.

Nog niet voorzien van een setje? Alpine oordoppen zijn gedurende het festival verkrijgbaar bij de Alpine oordoppenstand.

Schoolopdrachten

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (oa Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om die reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Corona en Paaspop - algemeen

Waarom kon Paaspop 2020 niet doorgaan?

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er diverse maatregelen door de overheid getroffen. De regering heeft onder andere besloten om alle evenementen tot minimaal 1 september te verbieden. Dit betekende helaas ook dat Paaspop festival in het paasweekend van 10, 11 & 12 april 2020 niet door kon gaan. Jullie waren -begrijpelijkerwijs- hier enorm teleurgesteld over. Wij ook! Laten we er volgend jaar een extra mooie editie van maken, samen <3.

Ik baal enorm dat Paaspop 2020 niet door is gegaan en wil jullie graag helpen. Hoe doe ik dat?

Lieve Paaspoppers, onze harten breken als we denken aan jullie enorme teleurstelling omdat de aftrap van het festivalseizoen dit jaar niet door heeft kunnen gaan. Samen, komen we hier doorheen. Je kunt ons helpen door volgend jaar een extra groot feest met ons te vieren. Help ons en de rest van Nederland door je te houden aan de opgelegde regels van het RIVM. Wees daarnaast lief voor je medemens: een klein gebaar zoals een zwaai door het raam naar jouw bejaarde buurvrouw, of dankwoord richting het zorgpersoneel, kan al een glimlach geven.

Pas goed op jezelf. Samen zijn we Paaspop <3.

Wanneer vindt Paaspop 2021 plaats?

Paaspop kon dit jaar niet doorgaan maar is verplaatst naar 2021. Volgend jaar zijn we terug in het paasweekend; 2, 3 & 4 april 2021.

Corona en Paaspop - ticketvragen

Welke tickets zijn er geldig volgend jaar?


Feitelijk alle tickets! Voor de zekerheid hebben we toch een lijstje voor jullie gemaakt:

 • Weekendtickets
 • Dagtickets
 • Ultimate Experience tickets
 • Verve 2020 entreetickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Young & Free tickets
 • Hardcopy tickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Gewonnen entreetickets via een officieel kanaal (bijv. onze socials of Appic)
 • Camper- en caravantickets en Camper XXL-tickets
 • Campingtickets
 • Upgrades zoals trays bier 
 • (Pendel)bustickets
 • Resorttickets & vriendenarea’s
 • Paaspop Business Event tickets en munten

Je hoeft verder niets te doen: jouw 2020 ticket zal ook geldig zijn voor Paaspop 2021. Neem jouw eerder gemailde e-ticket of hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Tot volgend jaar!

 

Ik heb via www.paaspopresort.com een resort accommodatie en/of vriendenarea (eventueel met een upgrade zoals stroom of een dixi) geboekt.

Deze accommodaties en vriendenarea's blijven gewoon geldig voor volgend jaar. Je hoeft hier niets voor te doen; neem volgend jaar je ticket mee naar Paaspop.

Ik heb een e-ticket gekocht via Ticketswap.

Ook gekochte tickets via Ticketswap blijven gewoon geldig voor volgend jaar.

Ik heb een Young & Free ticket, maar ik ben volgend jaar 18 jaar.

Dat geeft niet: personen die volgend jaar 18 jaar zijn mogen met een Paaspop 2020 Young & Free ticket gewoon naar binnen. Dit geldt dus alleen voor 18-jarigen (niet ouder), en alleen voor Paaspop 2020 tickets (dus niet Paaspop 2021 tickets).

Ik heb een entreeticket of iets anders gewonnen met een winactie.

Heb je jouw gewonnen ticket al ontvangen via de e-mail? Je hoeft verder niets te doen. Heb je jouw gewonnen ticket nog niet ontvangen via de e-mail, of heb je iets anders gewonnen met behulp van een officiële win actie? Stuur ons een e-mail: info@paaspop.nl.

Een ticket gewonnen via een onofficieel kanaal? Dit ligt buiten onze verantwoordelijkheid: neem dan contact op met dit onofficiële kanaal.

Ik ben een Paaspop Team Member (Verve), en vraag mij af wat er gebeurt met geïnde beloningen.

We begrijpen dat jullie fanatiek mee hebben gedaan met het ambassadeursprogramma. Daar willen we jullie heel erg voor bedanken. Helaas verkeren we in een overmachtssituatie, die ook nieuw voor ons is. We willen jullie niet met lege handen laten staan, daarom hebben we een alternatief voor geïnde beloningen uitgekeerd. Je hebt hierover medio april een e-mail van jullie Verve community manager ontvangen.

Hoe zit het met het personaliseren van tickets?

Dit is voor nu niet nodig. Later zullen we kijken hoe we reeds gepersonaliseerde (of nog niet gepersonaliseerde) tickets om kunnen zetten, zodat je je ticket altijd nog aan iemand anders kan doorgeven.

Ik heb een busreis via partybussen.nl geboekt.

Deze tickets blijven geldig voor volgend jaar. Jullie hebben enige tijd geleden bericht van Partybussen.nl gehad waarin ze uitleg verschaffen.

Ik heb een pendelbusticket (Den Bosch - Paaspop) via partyreizen.nl geboekt.

Ook deze tickets blijven geldig voor volgend jaar. Voor vragen kan je contact opnemen met partyreizen.nl.

Ik mijn ticket omgezet naar een voucher maar welke waarde heeft die precies?

Jouw voucher heeft de waarde van je toegangsticket, plus de servicekosten van het ticket en de orderkosten. Dus; alles wat je destijds betaald hebt. Deze voucher gebruik je als 'tegoed' in de ticketshop van Paaspop 2021 om een nieuw ticket te kopen. Heb je bijvoorbeeld jouw zaterdagticket omgezet naar een voucher en kom je in 2021 liever een weekend? Dan zet je jouw voucher met de start van de ticketverkoop van Paaspop 2021 in voor de aanschaf van een weekendticket. Uiteraard moet je dan wel het verschil bijbetalen.

Hoe lang is mijn voucher geldig?

Jouw voucher is alleen inwisselbaar voor Paaspop 2021. De voorverkoop voor Paaspop 2021 zal in november/december starten. Wees er dan snel bij: de zaterdag van Paaspop was volledig uitverkocht. Er komen een aantal zaterdagtickets vrij, maar dat zijn er niet veel. Wees er dus snel bij.
 

Hoe ziet mijn voucher er eigenlijk uit?

Je krijgt een persoonlijke code toegestuurd. Dat gebeurt met de aankondiging van de start van de ticketverkoop. Deze code kun je dan met de start van de ticketverkoop (rond november/december) inzetten voor het aanschaffen van een entreeticket voor Paaspop 2021.
 

Wat als ik ‘geld over’ heb na het inzetten van mijn voucher?

We hebben momenteel te maken met een overmachtsituatie die gigantische gevolgen heeft voor heel veel bedrijven, en zo ook voor Paaspop. We zijn super blij met iedereen die volgend jaar naar Paaspop komt, en hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen zijn/haar tickets behouden. Mocht er -na gebruik te hebben gemaakt van jouw voucher- nog een paar euro over zijn, weet dan dat dit 100% wordt gestoken in het creëren van een fantastische ervaring voor jullie. Daarnaast zullen we kijken of we bijvoorbeeld merchandise kunnen toevoegen aan de shop, zodat je je overgebleven voucherwaarde in kunt zetten voor gave Paaspop items. Als je dan alsnog geld over hebt, kun je dit bedragen terugvragen bij Paylogic.
 

Ik wil het geld van mijn ticket voor Paaspop 2020 terug

Vanaf 9 april is er op diverse manieren, en op diverse data, geïnformeerd over ticketoplossingen en deadlines. We zijn ondertussen maanden verder en alle tickets zijn automatisch omgezet naar Paaspop 2021 tickets. Het grote en complexe proces rondom alle refunds is inmiddels afgerond, en het is niet meer mogelijk om je ticket te refunden: de tickets zijn inmiddels automatisch omgezet naar Paaspop 2021!

Wil je jouw ticket verkopen? Gelukkig kun je jouw ticket op Ticketswap zetten. Zie de link: https://bit.ly/TicketswapPaaspop2021. Het overgrote deel aan Paaspop tickets is al verkocht. We verwachten dan ook dat doorverkopen geen problemen gaat geven. Lukt dat niet? Dan kun je jouw ticket(s) doorverkopen aan een vriend of familielid.

Ik kan mijn e-ticket niet vinden in mijn mailbox.

Voor deze ticketvraag verwijzen wij je graag door naar Paylogic, onze ticketprovider. Je kunt contact met ze opnemen via hun contactformulier: https://customerservice.paylogic.com/hc/nl/requests/new" rel="noreferrer" target="_blank">https://customerservice.paylogic.com/hc/nl/requests/new. Geen zorgen, ze maken dit in orde voor je.

Komen er nog wel tickets voor Paaspop 2021 in de verkoop?

Jazeker! De start van de ticketverkoop wordt na de zomer gecommuniceerd via de website en social media. Ben er wel snel bij: het overgrote deel Paaspop 2021 tickets is al verkocht. De zaterdagtickets waren zelfs vorig jaar ruim voor het festival al uitverkocht.

Ik heb een hard copy ticket. Die heb ik bijvoorbeeld bij Jan Van Roessel in Schijndel of op de Launch Party gekocht.

Ook hier hoef je verder niets voor te doen: jouw 2020 ticket wordt automatisch omgezet naar 2021. Neem jouw hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Press

Accreditatie aanvragen, lees dit eerst

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen. Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen. Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Rechtenvrije foto's

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren. 

Regels pers

Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen in het bezit van een door Paaspop toegekende speciale fotopas gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest ZONDER FLITS foto’s maken vanuit de speciaal daarvoor ingerichte zogeheten frontstage foto area – dit is de ruimte vóór het podium. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze speciale area weer te verlaten. Houd steeds de ingang van de front stage foto pit in de gaten voor speciale mededelingen die daar hangen. Voor online media geldt dat ze gedurende het hele festival welkom zijn met 2 redacteuren. Het heeft dus geen zin om voor meer redacteuren en/of voor fotografen accreditatie te vragen. We waarderen het zeer als online media behalve een sfeerverslag ook een aankondiging/preview van Paaspop voorafgaande aan het evenement op de site publiceren.

Overige

Contact opnemen

Heb je nog geen antwoord gekregen op jouw vraag? Zeker weten? Alles doorgenomen?
Met betrekking tot tickets is Paylogic onze ticketpartner, die helpen je graag verder via hun customerservice.
Heb je een andere vraag? Neem dan contact op via info@paaspop.nl

Met mijn band / act op Paaspop

We ontvangen op dagelijkse basis ontzettend veel aanmeldingen en e-mails van bands, DJ’s, presentatoren en andere partijen die onderdeel willen uitmaken van ons festival. Zoals je zult begrijpen is het voor ons onmogelijk om alle inzendingen te bekijken of te beluisteren; aanmeldingen via de info box zullen dan helaas ook niet bekeken worden. Speel jezelf in de kijker bij de bekende Nederlandse programmeurs en wie weet tot in de toekomst op Paaspop!

Met mijn foodtruck op Paaspop

We ontvangen dagelijks ontzettend veel mails van cateraars die op Paaspop willen staan. Paaspop werkt met de database van Voorgeschoteld. Daar kunnen jullie je presenteren en kiezen wij vervolgens een line-up aan cateraars uit.

Meld je aan via www.voorgeschoteld.nl/profiel zodat wij direct een indruk krijgen van jouw foodconcept. Met behulp van deze link kun je eerst een account aanmaken. Vul daarna meer info in over je foodtruck/concept. Bij interesse zal er daarna contact worden opgenomen door onze organisatie.

Flyers verspreiden

Het is niet toegestaan om te flyeren en/of posters te verspreiden.