Vragen en antwoorden

Festival info

NIX18

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Openingstijden festival

De volgende tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee.

 • Vrijdag: 15:00 - 01:00
 • Zaterdag: 13:30 - 02:00
 • Zondag: 12:00 - 01:00
 • Camping: vrijdag 9:00 - maandag 12:00 
 • De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act

Schoolopdrachten

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (o.a. Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om deze reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Festivalterrein adres

Paaspop vindt plaats op festivalterrein De Molenheide te Schijndel, zo’n 10 km onder Den Bosch. Zet het volgende adres in je navigatiesysteem; De Heikampen 5482 ZR Schijndel.

Leeftijd

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Ben jij op 15 april 2022 nog geen 18 jaar? Koop dan een Young and Free entreeticket.

Faciliteiten voor mensen met een beperking of handicap

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.

Parkeren: er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Volg hiervoor de borden press/guest.
Omzeilen van brug: ga vóór de brug rechtsaf, om daar via de rolstoeldoorgang het festivalterrein te betreden.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo heeft een rolstoelverhoging. 

Huisregels

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Ik wil met mijn band/ act op Paaspop festival staan

We ontvangen op dagelijkse basis ontzettend veel aanmeldingen en e-mails van bands, DJ’s, presentatoren en andere partijen die onderdeel willen uitmaken van ons festival. Zoals je zult begrijpen is het voor ons onmogelijk om alle inzendingen te bekijken of te beluisteren, aanmeldingen via de info box zullen dan helaas ook niet bekeken worden. Speel jezelf in de kijker bij de bekende Nederlandse programmeurs.

Wie weet tot in de toekomst op Paaspop!

Vrijwilligerswerk

Lijkt het jou leuk om te komen vrijwilligen bij ons festival? Stuur dan een mail naar crew@paaspop.nl

Ticketvragen

Informatie voor ticketkopers

Alle reeds gekochte (hard copy) tickets zijn geldig voor Paaspop 2022. We hebben hieronder een lijstje voor jullie gemaakt:
 

 • Weekendtickets
 • Dagtickets
 • Ultimate Experience tickets
 • Verve tickets
 • TicketSwap tickets
 • Young & Free tickets
 • Hard copy tickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Gewonnen entreetickets via een officieel kanaal (bijv. onze socials op Appic).
 • Camper- en caravantickets en Camper XXL tickets
 • Camping tickets
 • Upgrades zoals traytjes bier
 • (Pendel)bustickets
 • Resort tickets & vriendenarea tickets
 • Paaspop Business Event tickets en munten

Tickets zijn automatisch geldig voor 2022. Je hoeft daar verder niets voor te doen.
Ticketkopers hebben op 25 augustus een e-mail ontvangen met daarin informatie over ticketoplossingen. De deadline om een restitutie aan te vragen stond op 7 september 2021. Het is dus niet meer mogelijk om een restitutie aan te vragen. Paaspop 2021 was volledig uitverkocht. Bied dus jouw tickets te koop aan op TicketSwap indien je te laat bent met een restitutie aan te vragen.

Young and Free tickets

Heb jij eerder een 18- ticket gekocht en ben je ondertussen jarig geweest en daardoor meerderjarig geworden? Dan is jouw Young and Free ticket alsnog geldig voor Paaspop 2022. Je hoeft hier verder niets voor te doen. Wij sturen voor Paaspop 2022 alle Young & Free ticketkopers een e-mail met daarin meer informatie.

Was jij op vrijdag 10 april 2020 18 jaar of ouder? Dan geldt deze regeling níét voor jou. Wij ruilen geen tickets om: koop dus het juiste ticket.

Ticket kwijt

Kun je jouw ticket niet vinden? Of wil je jouw ticket met de juiste, nieuwe datum daarop ontvangen? Dan surf je naar deze webpagina en vul je jouw e-mailadres in. Onze ticketprovider stuurt dan alle tickets die op jouw e-mailadres staan, opnieuw naar je toe.

Klik hier: https://custom.eventix.nl/zoeken/paaspop.php

Komen er nog tickets voor Paaspop 2022 in de verkoop?

Alle Paaspop 2021 tickets waren uitverkocht. Dat gezegd hebbende: gerestitueerde tickets gaan op een later moment in de verkoop. Er komt dus nog een klein aantal tickets in de verkoop.

Ticketverkoop Paaspop 2022

Achter de schermen zijn we druk bezig met Paaspop 2022. Wij hopen jullie in december meer te kunnen vertellen over de ticketverkoop en de line-up. 

Ticketprovider

Paaspop werkt sinds vorig jaar samen met Eventix. Voor al je vragen omtrent tickets mail je dan ook naar Eventix via: tickets@eventix.nl. Geen zorgen, dit heeft verder geen invloed op jouw (behouden) tickets. Deze zijn ook gewoon in 2022 geldig.

Camping info

Vriendenarea's en resort accommodaties

De vriendenarea's en resort accommodaties zijn nog niet te koop. Als de reguliere ticketverkoop start, zullen ook campingtickets en resorttickets in de verkoop gaan.

Camper- en caravanticket

Voor het hebben van een camper/caravan plek heb je één los camper/caravan ticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket.

Let op: een Camper- & Caravanticket is geldig voor voertuigen tot 8,5 meter. Is je voertuig langer dan 8,5 meter? Koop dan een XXL camper ticket.

Borg op vriendenarea’s en accommodaties

Voor een accommodatie betaal je €100,- borg, en voor een vriendenarea betaal je €50,- borg. Je betaalt deze borg bij het inchecken en je krijgt deze weer terug als je je vriendenarea/accommodatie weer schoon oplevert bij vertrek. Op deze manier proberen we de Paaspop camping wat schoner & groener te maken!

Mensen met een beperking of handicap op de camping

Ook mensen met een beperking of handicap kunnen gewoon kamperen op onze camping. Meld jezelf bij de camping entree. Een medewerker zoekt met jou een fijn plekje uit, en legt je het een en ander uit.

Camping & camper reglement

Kom je kamperen? Gezellig! Lees van tevoren onze huisregels omtrent de camping & campers door. Je vindt ze hier.

Plekje reserveren

Het is niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren op de camping, tenzij je een vriendenarea boekt of gebruik maakt van ons Resort.

Vervoer

Pendelbus

Vanaf het treinstation van Den Bosch zullen gedurende het gehele festivalweekend pendelbussen rijden naar het Paaspopterrein. Check hier de Pendelbussen vanaf Den Bosch. Klik hier voor pendelbussen.

Partybussen

Kom je graag met de bus naar Paaspop? Er zullen gedurende het weekend van Paaspop bussen vanuit alle hoeken van het land naar het festival rijden. Klik hier voor meer informatie en het boeken van je tickets.

Parkeren

Parkeren kun je ook dit jaar weer bij ‘the one and only’ Boer Anton. Je betaalt €15,- voor het hele weekend of €10,- voor één dag. Het is dus niet mogelik in de voorverkoop een parkeerticket te kopen. De opbrengst van het parkeren bij Paaspop gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Er zijn een aantal parkeerplekken voor mensen met een beperking, maar deze zijn allemaal onverhard (gras).

Press

Accreditatie aanvragen, lees dit eerst

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen. Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen. Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Rechtenvrije foto's

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren.