Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Corona en Paaspop - algemeen

Waarom kan Paaspop 2020 niet doorgaan?

Recent zijn er nieuwe, landelijke maatregelen afgekondigd. De regering heeft onder andere besloten om alle evenementen tot 1 juni te verbieden. Dit betekent helaas ook dat Paaspop festival in het paasweekend van 10, 11 & 12 april niet door kan gaan. We begrijpen jullie enorme teleurstelling en delen deze teleurstelling met jullie. Laten we er volgend jaar een extra mooie editie van maken, samen <3.

Wanneer komt er meer informatie?

Jullie kampen nu met teleurstelling en onzekerheid, dat vinden wij super vervelend! We zijn achter de schermen druk bezig met anticiperen op de nieuwe situatie, en alle opties wat betreft aangeschafte entreetickets 2020 uit te werken en op te starten. We vragen hiervoor om iets meer tijd zodat we met oplossingen kunnen komen. Meer informatie wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Ik baal enorm dat Paaspop 2020 niet doorgaat, en wil jullie graag helpen. Hoe doe ik dat?

Lieve Paaspoppers, onze harten breken als we denken aan jullie enorme teleurstelling omdat de aftrap van het festivalseizoen niet doorgaat. Samen, komen we hier doorheen. Je kunt ons helpen door jouw entreeticket te houden voor Paaspop 2021, en volgend jaar een enorm feest met ons te vieren. Help ons en de rest van Nederland door je te houden aan de opgelegde regels van het RIVM. Wees daarnaast lief voor je medemens: een klein gebaar zoals een zwaai door het raam naar jouw bejaarde buurvrouw, of dankwoord richting het zorgpersoneel, kan al een glimlach geven.

Pas goed op jezelf. Samen zijn we Paaspop <3.

Waarom kunnen jullie nu niet met oplossingen komen?

We beseffen dat deze onzekerheid voor jullie heel vervelend is. Paaspop festival is een immens grote bevalling, waarbij ruim 800 medewerkers betrokken zijn. Onder meer tientallen leveranciers en partners. We kunnen dan ook niet over een nacht ijs gaan. Hang in there Paaspoppers: we vragen om jullie begrip en vertrouwen in ons.

Wanneer vindt Paaspop 2021 plaats?

Paaspop kan dit jaar helaas niet doorgaan, maar wordt verplaatst naar 2021. Volgend jaar zijn we terug in het paasweekend; 2, 3 & 4 april 2021.

Mijn vraag is reeds nog niet beantwoord, wat kan ik doen?

We begrijpen dat je graag duidelijkheid krijgt over Paaspop 2020, maar helaas hebben we iets meer tijd nodig voor antwoorden en oplossingen. Houd in de tussentijd onze social media kanalen in de gaten, en pas goed op jezelf en jouw omgeving.

Corona en Paaspop - ticketvragen

Ik wil volgend jaar naar Paaspop komen, kan ik mijn entreeticket 2020 hiervoor gebruiken?

Ja; alle entreetickets waaronder dag- en weekendtickets blijven geldig voor 2021. Je hoeft hier verder niets voor te doen. We hopen heel erg dat jullie entreetickets 2020 bewaren voor de editie van 2021. Samen maken we er volgend jaar een extra mooi feest van. 
Meer informatie volgt later.

Ik heb een upgrade (bijv. tray bier, campingplek, camperticket etc.) in de voorverkoop 2020 gekocht, wat nu?

Diverse oplossingen zijn we achter de schermen aan het inventariseren en aan het uitwerken, ook wat betreft upgrades. We proberen hier zo snel mogelijk op terug te komen.

Ik heb een resort accommodatie of vriendenarea geboekt, wat nu?

Ook hiervoor zijn we achter de schermen druk bezig om uit te zoeken wat de beste opties zijn. Als de oplossingen bekend zijn worden jullie hierover geïnformeerd door middel van onze social kanalen en mailings. We begrijpen dat de situatie vervelend is voor jullie, maar willen jullie alsnog vragen om ietsje meer tijd.

Ik heb mijn entreeticket via TicketSwap gekocht, wat nu?

Deze entreetickets blijven ook geldig voor 2021. Andere ticketmogelijkheden worden achter de schermen onderzocht en uitgewerkt. We komen zo snel mogelijk met meer informatie.

Ik heb een Young and Free ticket gekocht, maar ben volgend jaar 18 jaar oud, en wil graag naar Paaspop 2021 komen. Kan ik mijn ticket inwisselen?

We zijn ons ervan bewust dat velen van jullie tijdens Paaspop 2021 18 jaar oud zijn. We nemen dit achter de schermen mee in ons ticketing 2021 plan. Geen zorgen: dit komt in orde, en we komen hierop terug.

Ik heb een entreeticket gewonnen via een officieel kanaal, is deze volgend jaar geldig?

Als jij jouw entreeticket via een officieel kanaal zoals de Paaspop socials of Appic hebt gewonnen, is jouw entreeticket ook in 2021 geldig. Wij zijn niet verantwoordelijk voor onofficiële kanalen. Je mag hiervoor contact opnemen met de organisatie waarvan je het ticket hebt gewonnen.

Ik ben een Paaspop Team Member (Verve), wat gebeurt er met mijn geïnde entreeticket 2020 en beloningen?

Ook het ambassadeursprogramma nemen wij mee in het ticketingplan 2021. We kunnen hier helaas nog niets over zeggen. Wacht alsjeblieft nog even: je ontvangt vanzelf meer informatie van jullie community manager en Verve.