Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Festival info

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden van Paaspop, klik hier.

Festival even verlaten

Iedereen krijgt een polsbandje, ook mensen met een dagticket. Hierdoor is het mogelijk om het festival even te verlaten en daarna weer terug te keren. 

Let op: Dit kan tot 30 minuten voordat het terrein sluit.

Huisdieren

Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

Kolven

In de EHBO-ruimte naast de Apollo is er een mogelijkheid om te kolven, inclusief de mogelijkheid om de melk koel te bewaren. Er is stromend water aanwezig en onze staff helpt je graag met al je vragen.

Medicijnen & vloeistoffen

Het is toegestaan om medicijnen uit de supermarkt (zoals paracetamol, de pil, et cetera) mee te nemen in ongeopende verpakking. Overige medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking, en op vertoon van een doktersverklaring. Zonnebrand is toegestaan op zowel het festivalterrein als de camping. Lenzenvloeistof en e-liquids voor elektronische sigaretten zijn ook toegestaan. Overige vloeistoffen zijn niet toegestaan om het festivalterrein mee op te nemen: zoals onder andere eigen drinken, deodorant of parfum.

Meegebrachte etenswaren / dranken

Het is niet toegestaan om met zelf meegebrachte eet- en drinkwaren het festivalterrein te betreden.

NIX18

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor achttienjarigen en ouder. Mensen onder deze leeftijd zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze toch alcoholische dranken kunnen bestellen.

Oordoppen

​Jouw oren zijn belangrijk. Dat vinden wij ook. Daarom raden wij aan om tijdens Paaspop oordopppen met speciale muziekfilters te dragen. Nog niet voorzien van een setje? Alpine oordoppen zijn gedurende het festival verkrijgbaar bij de Alpine oordoppenstand, naast de merchandise stand op het festivalterrein.

Openingstijden festival

De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act. Deze tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee. Vrijdag: 15:00 - 01:00 Zaterdag: 13:30 - 02:00 Zondag: 12:00 - 01:00

De openingstijden van de camping zijn van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00.

Polsbandje te strak of kapot

Problemen of vragen over je polsbandje? (Stuk, te strak of anders) Op het terrein: meld je bij het personeel bij de ingang. Buiten het terrein: meld je bij de kassa. Don’t: zonder bandje of met een zelf gerepareerd bandje door de in/uitgang gaan. Dit wordt gezien als fraude.

Privacy Policy

Bekijk onze privacy policy hier.

Rookbeleid

Het is niet toegestaan om te roken in de festivaltenten. Dit zal dan ook streng gecontroleerd worden. Buiten de festivaltenten is het uiteraard wel toegestaan.

Schoolopdrachten

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (oa Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om die reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Timetable

De timetable is nog niet bekend.

Tokens

Tokens zijn verkrijgbaar aan de kassa’s. Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld. Retourneren: Het is mogelijk om tokens te retourneren als je deze over hebt. Elk laatste uur (van elke festival dag) is hier de mogelijkheid voor bij de tokens balies, wees dus wel op tijd! Tokens van afgelopen edities zijn niet meer geldig.

Wat wel en niet mee naar binnen mag

Niet zomaar alles mag mee het festivalterrein op. Lees de algemene voorwaarden door zodat je precies weet wat er is toegestaan. Zo zijn o.a. soft/hard drugs, selfiesticks & lachgas verboden, maar mag je wel een knijpflesje zonnebrand (max. 200 ml) mee naar binnen nemen.

Leeftijd

Paaspop heeft geen minimumleeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen, we raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Ticket & Personaliseren

Dagtickets

Dagtickets zijn te koop vanaf januari.

Ik heb een ticket over

Heb je een ticket te veel gekocht of ben je helaas toch verhinderd? Wij kopen de kaartjes niet terug, maar wij raden altijd aan om je ticket op ticketswap.com te zetten.

Ik wil contact met betrekking tot tickets

Paylogic is onze ticketpartner en die helpen je graag verder via hun customerservice.

Ticket betreft resort en camping

Let op: bij de Resort accomodaties zit toegang tot de camping niet inbegrepen. Als je bijvoorbeeld met z’n tweeën in een tipi wilt verblijven, heb je één tipi nodig, en twee weekendtickets inclusief camping.

Ticket kwijt of niet ontvangen

Ben je je ticket kwijt, of heb je die nooit ontvangen? Check eerst even de spambox van je e-mail. Nog steeds geen tickets? Klik dan hier. Geen paniek! Vul je e-mailadres in waarmee je de ticket(s) hebt gekocht, Paylogic stuurt dan alle geldige tickets toe die zijn geregistreerd op dat e-mailadres.

Tickets zijn niet overdraagbaar

Tickets en polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Een 3-dagen ticket kan bijvoorbeeld dus maar door 1 persoon gebruikt worden, niet door twee of drie personen.

Naam veranderen op gepersonaliseerde tickets

Geen probleem, je kan je ticket overdragen. Hier vragen wij wel een klein bedrag voor, namelijk €3,95. Dat is om te ontmoedigen dat onze tickets massaal worden opgekocht, met als doel om door te verkopen. Je naam veranderen kan via deze link.

Vergeten te personaliseren

Ben je je ticket kwijt, vergeten te personaliseren of heb je die nooit ontvangen? Check eerst even de spambox van je e-mail. 

Subject mail: Bevestiging voor bestelling 

Afkomstig van: no-reply@paylogic.com

Nog steeds geen tickets? Klik dan hier. Geen paniek! Vul je e-mailadres in waarmee je de ticket(s) hebt gekocht, Paylogic stuurt dan alle geldige tickets toe die zijn geregistreerd op dat e-mailadres.

Voorverkoopadressen

Op zaterdag 11 januari start enkel de online regular verkoop. De overige verkooppunten (onder andere Jan van Roessel) volgen snel.

Naast e-tickets zijn officiële tickets voor Paaspop ook verkrijgbaar bij sommige regionale voorverkoop adressen. 

Bij deze voorverkoopadressen zijn enkel festivaltoegangtickets te koop. Pendelbustickets, tickets voor Paaspop Resort, vrienden area's, camper/caravantickets en Young & Free tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Tabaksspeciaalzaak Jan van Roessel

Hoofdstraat 95, 5481 AC Schijndel

Café De Zwaan

Monseigneur van Oorschotstraat 2, 5473 AX Heeswijk Dinther

Guitarking

Kerkstraat 14a, 5427 BC Boekel

Primera

Sacramentsweg 70, 5401 HZ Uden

The Read Shop

Torenplein 1, 5271 AW Sint-Michielsgestel

Young & Free dagtickets

Wij verkopen geen Young & Free dagtickets. Maar, geen zorgen - aan de dagtickets zit geen leeftijd gekoppeld. Deze zijn dus ook geldig voor bezoekers onder de 18.

Young & Free ticket

Voor de jongeren onder ons zijn er speciale Young & Free tickets! Bij de ingang van het festivalterrein zal er gecontroleerd worden op leeftijd. Iedereen onder de 18 jaar mag gebruik maken van deze tickets. Er zijn voor Young & Free alléén weekendtickets verkrijgbaar. Voor jongeren onder de 18 geldt een ‘normaal’ dagticket wanneer ze Paaspop maar één dag komen bezoeken.

Toegankelijkheid

Festivalentree

De poortjes voor dagkaarten bevinden zich geheel links. De overige poortjes zijn voor combikaarten.

Festivalterrein

Doordat Paaspop vaak vroeg in het jaar valt, houden we rekening met alle weersomstandigheden. Daarom, maar ook om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, zijn de hoofd looppaden verhard en zijn de andere looppaden van het terrein voorzien van plastic vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk. Vrijwel alle tenten zijn verwarmd met kachels.

Faciliteiten voor mensen met een beperking

Mensen met een beperking kunnen Paaspop zeker bezoeken! Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor jullie ingericht: Parkeren: Er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van jullie gehandicapten kaart, worden jullie doorverwezen naar de dichtstbijzijnde plekken op het terrein. Entree: Mensen met een beperking kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Volg hiervoor de borden press/guest, jullie kunnen vóór de brug rechtsaf, om daar via de rolstoeldoorgang het festivalterrein te betreden. Toiletten: Het Paaspop-festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium. Festivalterrein: Het complete festivalterrein is voorzien van houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen. Rolstoelverhoging: De Apollo heeft een rolstoelverhoging.

Camping info

Camper- en caravanticket

Voor het hebben van een camper/caravan plek heb je één los camper/caravan ticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket. Check hiervoor de ticket pagina! Let op: een Camper- & Caravanticket is geldig voor voertuigen tot 8,5 meter. Is je voertuig langer dan 8,5 meter? Koop dan een XXL camper ticket.

Camping reglement

Voor de algemene voorwaarden van de camping, klik hier.

Caravan wegbrengen

Wil je iemand brengen met een camper of caravan maar blijf je zelf niet op het terrein? Meld je bij de ingang. Hier kan vrijwel altijd iets voor je geregeld worden.

Douchetijden

De douchetijden zullen t.z.t gecommuniceerd worden. Ze zullen ruim open zijn. Douchen kost een muntje!

EHBO

Op de camping is een EHBO-post aanwezig. De EHBO-post is in de buurt van de supermarkt.

Eten en drinken meenemen

Per persoon is het toegestaan om 4 liter bier, wijn, frisdrank of water mee te brengen. Sterke drank (met een alcoholpercentage van 15% of hoger) is niet toegestaan. Dit kan bij het inleveren van het ticket mee naar binnen, daarna niet meer. Er is een supermarkt aanwezig op het campingterrein. Hier worden voedsel, non-alcoholische drank, blikken bier en non-food goederen verkocht. Eten meenemen op de camping is geen probleem.

Gasflessen

Losse gasinstallaties en andere soorten gasflessen, bijvoorbeeld in campers, caravans, tenten en losse accu’s zijn op last van de brandweer om veiligheidsredenen verboden en worden dus ingenomen. Check je caravan of camper dus van te voren en haal de gasfles er thuis vast uit. Ook kleine gasflessen en gasstelletjes worden niet toegestaan!

Mensen met een beperking op de camping

Ook mensen met een beperking kunnen gewoon kamperen op onze camping! Geef dit aan bij de camping entree, dan wordt er samen met jou gekeken naar de mogelijkheden.

Open vuur

Open vuur en gebruik maken van een bbq is verboden. Wel is er elke avond een groot kampvuur bij de supermarkt.

Openingstijden camping

De openingstijden van de camping zijn van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00. Een campingticket geeft je gedurende heel deze periode toegang tot de camping. Er zijn dus ook geen losse dagtickets verkrijgbaar. Het is mogelijk om dag en nacht in te checken.

Plekje reserveren

Het is niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren op de camping, tenzij je een vrienden area boekt, een festipi huurt of gebruikt maakt van ons Resort.

Stroom

Er is geen stroom aanwezig op de camping.

Toelating voertuigen

Kamperen is alleen toegestaan op de officiële Paaspop-camping. Er is een apart gedeelte voor campers, caravans en vouwwagens. Een camper, caravan of vouwwagen is een voertuig dat door de RDW als camper, caravan of vouwwagen wordt gekeurd. Het is mede om veiligheidsredenen, op last van de brandweer, verboden op dit gedeelte tenten te zetten. Personenauto’s en vrachtauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto op de parkeerplaats kan worden geparkeerd. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping.

Van het festivalterrein naar de camping

De looproute van het campingterrein naar het festivalterrein is dichterbij dan ooit. Het campingterrein sluit aan op de ingang van het festivalterrein. Op de camping zullen er looppaden aanwezig zijn om iedereen naar het festivalterrein te sturen.

Voortenten

Het is niet toegestaan om een voortent aan je caravan of camper te zetten.

Wat er wel en niet mee mag

Niet zomaar alles mag mee de camping op. Lees even het algemene voorwaarden door zodat je precies weet wat wij toestaan en verbieden.  Zo is bijvoorbeeld een eigen bankstel meenemen verboden.

Borg op vriendenarea’s

Nieuw dit jaar is een borg op de vriendenarea's. Je betaalt deze borg (€2 per persoon) bij het inchecken en je krijgt deze weer terug als je je vriendenarea weer schoon oplevert bij vertrek. Op deze manier proberen we de Paaspop camping dit jaar wat schoner & groener te maken!

Vriendenarea

Camper of Caravan

Het is niet toegestaan om een caravan / camper op de vrienden area te zetten. De vrienden area’s zijn alleen toegankelijk voor bezoekers die in een tentje komen overnachten.

Do's and don'ts mbt stroom

Wat kan wel als je een stroompakket hebt? 

- Opladen telefoon

- Kleine koelkast (alleen te huren)

- Ventilator

- Elektrische pomp

- Laptop 

- Radio

- Elektrisch scheerapparaat

- Tosti ijzer (max. 1)

- Waterkoker (max. 1)

- Föhn (max. 1)

Let op: maximaal 1 tosti ijzer, waterkoker of föhn op hetzelfde moment gebruiken

Wat kan niet als je een stroompakket hebt?

- Radiator

- Straalkachel

- Frituurpan

- Kookplaat

- Oven

- Magnetron

- Grote speakers

- Versterkers

- Airco

- Strijkijzer

- Stofzuiger

- Alle overige apparaten

Praktische info:

- Per stroompakket krijg je 1 stopcontact. Denk dus zelf aan het meebrengen van verlengkabels!

- De vriendengroep wordt zelf verantwoordelijk gehouden voor het stroomverbruik, bij misbruik kan stroom worden afgesloten.

- Het is niet toegestaan om je eigen koelkast mee te nemen. Verder zijn andere grote elektronische apparaten zoals een grote geluidsset ook niet toegestaan.

Exclusief camping ticket

Let op: Als je gebruik maakt van de vrienden area dien je per persoon nog een apart campingticket te kopen.

Vervoer

Festivalterrein adres

Paaspop vindt plaats op festivalterrein De Molenheide te Schijndel, zo’n 10 km onder Den Bosch. Het festivalterrein is gelegen aan De Heikampen in Schijndel. Zet het volgende adres in je navigatiesysteem; Nonnenbos 6, Schijndel 5482 ZM Postadres Paaspop: De Heikampen 5482 ZR Schijndel

Parkeren

Parkeren kun je ook dit jaar weer bij ‘the one and only’ Boer Anton. Je betaalt €15,- voor het hele weekend of €10,- voor één dag. De opbrengst van het parkeren bij Paaspop gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Er zijn een aantal parkeerplekken voor mensen met een beperking, maar deze zijn allemaal onverhard (gras).

Met de auto

Ik kom.. met de auto (of je campingtent nu wel- of niet in de de auto ligt). ‘Bob jij of bob ik..?!’ Wie er ook op colaatjes gaat teren: parkeren moet je sowieso. Stel dan ook de navigatie in op ‘Molendijk/Zuid-Willemsvaart’. Het adres is Nonnenbos 6. Boer Anton staat hier klaar om je in ontvangst te nemen. Kom je vanuit de richting Veghel/Heeswijk/Sint-Oedenrode/Boxtel? Rijd via ‘De Steeg’.Volg vervolgens de borden met daarop ‘Parkeren’.

Met de camper of caravan

Rollend naar bed vanaf het festivalterrein: jij hebt het beter bekeken! Ook rollend naar de camping met je camper of caravan? Dat lukt als je ‘Baksdijk’ (kruising Steeg) invult op jouw navigatie. Dit is een nieuwe route, en die is net een stukkie beter! Heb je enkel een tentje bij? Volg dan de borden met daarop ‘Parkeren bezoekers’.

Met de motor

Motormuizen: houd het adres ‘Nonnenbos 6’ aan, en volg de borden ‘Parkeren Bezoekers’.

Met de touringcar

Volg dan de borden ‘BUS’ en luister vervolgens goed naar onze Paaspop stewards die jou de weg wijzen.

Taxi

In dit geval is er niets veranderd ten opzichte van vorig jaar. Vertel jouw taxichauffeur dat hij/zij rijdt naar het zwembad De Molen Hey. Het adres is ‘Avantilaan’ te Schijndel. Let op: dit is dus niet de Kiss & Ride plek. Tenzij je een kusje van je taxichauffeur wilt natuurlijk..

Kiss & Ride

Word jij afgezet door je geliefde? Een klein kusje en op naar het feestgedruis! Afgelopen jaar was het wellicht moeilijk te vinden, maar dit jaar kun je er niet omheen. Stel de navigatie in op ‘Baksdijk’ (Kruising Steeg), en volg de borden. Onze stewards wijzen je in de goede richting. Let op: volg dus niet de borden van de parkeerplaats. Tenzij je geliefde ook een entreeticket heeft, en jullie de auto moeten parkeren.

Openbaar vervoer

Wil je met het OV komen? Het snelste en gemakkelijkste is om dan naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch te gaan en vanaf daar de Paaspop Pendelbus te pakken. Kom je met de bus? Halte Zwembadweg (Schijndel) is de dichtsbijzijnde halte. Vanaf daar is het 5 minuutjes lopen naar het festival. De website www.9292.nl kan je helpen om de reis te plannen.

Bussen

Vanaf het treinstation van Den Bosch zullen gedurende het gehele festivalweekend pendelbussen rijden naar het Paaspopterrein. Check hier pendelbustickets: 

Partybussen

Partyreizen

Press

Accreditatie aanvragen, lees dit eerst

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen. Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen. Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Rechtenvrije foto's

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren. 

Regels pers

Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen in het bezit van een door Paaspop toegekende speciale fotopas gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest ZONDER FLITS foto’s maken vanuit de speciaal daarvoor ingerichte zogeheten frontstage foto area – dit is de ruimte vóór het podium. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze speciale area weer te verlaten. Houd steeds de ingang van de front stage foto pit in de gaten voor speciale mededelingen die daar hangen. Voor online media geldt dat ze gedurende het hele festival welkom zijn met 2 redacteuren. Het heeft dus geen zin om voor meer redacteuren en/of voor fotografen accreditatie te vragen. We waarderen het zeer als online media behalve een sfeerverslag ook een aankondiging/preview van Paaspop voorafgaande aan het evenement op de site publiceren.

Sluitingsdatum

De sluitingsdatum is 27 maart 2020.

Overige

Contact opnemen

Heb je nog steeds een vraag die hier niet bij staat? Zeker weten? Alles doorgenomen, inclusief de algemene voorwaarden en het camping reglement?

Met betrekking tot tickets is Paylogic onze ticketpartner, die helpen je graag verder via hun customerservice.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op via info@paaspop.nl

Met mijn band / act op Paaspop

We ontvangen op dagelijkse basis ontzettend veel aanmeldingen en e-mails van bands, DJ’s, presentatoren en andere partijen die onderdeel willen uitmaken van ons festival. Zoals je zult begrijpen is het voor ons onmogelijk om alle inzendingen te bekijken of te beluisteren, aanmeldingen via de info box zullen dan helaas ook niet bekeken worden. Speel jezelf in de kijker bij de bekende Nederlandse programmeurs en wie weet tot in de toekomst op Paaspop!

Met mijn foodtruck op Paaspop

We ontvangen dagelijks ontzettend veel mails van cateraars die op Paaspop willen staan. Paaspop werkt met de database van Voorgeschoteld. Daar kunnen jullie je presenteren en kiezen wij vervolgens de cateraars uit. 


Meld je aan via www.voorgeschoteld.nl/profiel, en dan hebben wij meteen alle informatie op een rijtje! Op bovenstaande link kan je eerst een account aanmaken. Vul daarna meer info over je foodtruck/concept in. Bij interesse zal er daarna contact worden opgenomen door de organisatie.

Een poster hebben

Wil je een Paaspop poster hebben? Deze zijn op te halen bij Jan van Roessel in Schijndel. 

Het adres is Hoofdstraat 95, 5481 AC Schijndel.

De openingstijden zijn: 

di - do: 09:00–18:00
vrijdag 09:00–21:00
zaterdag 08:30–17:00
zondag & maandag: Gesloten

We doen ons best om een zo up-to-date poster bij Jan van Roessel neer te leggen, maar het kan voorkomen dat deze posters niet de meest recente line-up bevatten.

Flyers verspreiden

Het is niet toegestaan om te flyeren en/of posters te verspreiden.