Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden
Festival info

Wanneer vindt Paaspop 2021 plaats?

Omcirkel 3, 4 & 5 september 2021 in je agenda.
Paaspop vindt sinds eind jaren 70 traditiegetrouw plaats tijdens Pasen. Dit jaar sluiten we eenmalig de zomer af, in plaats van de lente te starten & dat doen we samen met jou! Het was een immense opdracht om ons gigantische festival te verplaatsen: maar het is gelukt! Deze unieke najaarseditie wordt er één om nooit meer te vergeten.

Wat is het Business Festival?

Het Business Festival is er exclusief voor ondernemers en haar medewerkers. Het Paaspop terrein wordt speciaal opengesteld om op de vooravond van Paaspop alvast een fantastische avond te beleven!

Het Business Festival vindt plaats op donderdag 02 september. Tickets bedragen €25,- exclusief service kosten.

Klik hier voor meer informatie.

NIX18

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Openingstijden festival

De volgende tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee.

 • Vrijdag: 15:00 - 01:00
 • Zaterdag: 13:30 - 02:00
 • Zondag: 12:00 - 01:00
 • Camping: vrijdag 9:00 - maandag 12:00 
 • De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act

Schoolopdrachten

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (o.a. Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om deze reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Festivalterrein adres

Paaspop vindt plaats op festivalterrein De Molenheide te Schijndel, zo’n 10 km onder Den Bosch. Het festivalterrein is gelegen aan De Heikampen in Schijndel. Zet het volgende adres in je navigatiesysteem; Nonnenbos 6, Schijndel 5482 ZM Postadres Paaspop: De Heikampen 5482 ZR Schijndel

Ticketprovider

Paaspop werkt sinds kort samen met Eventix. Voor al je vragen omtrent tickets mail je dan ook naar Eventix via: tickets@eventix.nl.

Worden er nog meer artiesten bekendgemaakt voor Paaspop 2021?

Ja! We hebben het programma grotendeels aangekondigd, maar er blijven artiesten toegevoegd worden aan de line-up van 2021.

Leeftijd

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Ben jij op 03 september 2021 nog geen 18 jaar? Koop dan een Young and Free entreeticket.

Faciliteiten voor mensen met een beperking of handicap

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.

Parkeren: er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Volg hiervoor de borden press/guest.
Omzeilen van brug: ga vóór de brug rechtsaf, om daar via de rolstoeldoorgang het festivalterrein te betreden.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo heeft een rolstoelverhoging. 

Huisregels

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Ticketvragen

Hoeveel kost een dagticket?

De dagticket prijzen zijn als volgt;

 • Regular - Vrijdag  € 59.00
 • Regular - Zaterdag  € 69.00
 • Regular - Zondag  € 69.00
 • Regular - Ultimate Experience Vrijdag  € 125.00
 • Regular - Ultimate Experience Zaterdag  € 125.00
 • Regular - Ultimate Experience Zondag  € 125.00
 • Regular - Ultimate Experience 3 dagen  € 295.00
 • Business Festival - Donderdag € 25.00

Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar! Deze vind je in de ticketshop.

Let op! Prijzen zijn exclusief service fee. De 'normale' weekendtickets voor 2021 zijn helaas uitverkocht. 

Wanneer start de ticketverkoop?

De Early Bird ticketverkoop van Paaspop 2021 vond plaats op zaterdag 27 februari, en binnen 30 minuten verkochten alle weekendtickets uit!

Er zijn nog een aantal dagtickets (vrijdag), Ultimate Experience tickets (vrijdag en zondag) en overige tickets (zoals vriendenarea en resort tickets) beschikbaar! Deze vind je in de ticketshop.
 

Vriendenarea's en resort accommodaties

De vriendenarea's en resort accommodaties zijn te koop via www.paaspop.nl/tickets.

Ik wil met mijn caravan op de camping verblijven tijdens Paaspop 2021, hoe werkt dit?

Voor het hebben van een camper/caravan plek heb je één los camper/caravanticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket. De campingtickets en camper/caravantickets vind je hier.

Let op: een camper- & caravanticket is geldig voor voertuigen tot 8,5 meter. Is je voertuig langer dan 8,5 meter? Koop dan een XXL camper ticket.

Is mijn reeds gekochte ticket geldig voor de september 2021 editie?

Ja! Reeds gekochte tickets zijn geldig voor 3, 4 & 5 september 2021. Voor de zekerheid hebben we een lijstje voor jullie gemaakt:

 • Weekendtickets
 • Dagtickets
 • Ultimate Experience tickets
 • Verve tickets
 • TicketSwap tickets
 • Young & Free tickets
 • Hard copy tickets (zowel weekend- als dagtickets)
 • Gewonnen entreetickets via een officieel kanaal (bijv. onze socials of Appic)
 • Camper- en caravantickets en Camper XXL-tickets
 • Campingtickets
 • Upgrades zoals trays bier 
 • (Pendel)bustickets
 • Resorttickets & vriendenarea’s
 • Paaspop Business Event tickets en munten

Je hoeft verder niets te doen. Neem jouw eerder gemailde e-ticket of hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Is mijn reeds gekochte ticket ook geldig voor de 2022 editie?

Nee! Jouw reeds gekochte ticket is enkel en alleen geldig voor de eerstvolgende (dus 2021) editie. Tickets zijn dus niet in te zetten voor de 2022 editie.

Ik heb met de afgelasting van april 2020 gekozen voor een voucher, wat nu?

Jij kunt jouw voucher inzetten voor zowel de september 2021 editie als voor de april 2022 editie. Jouw voucher heeft de waarde van je toegangsticket, plus de servicekosten van het ticket en de orderkosten. Dus; alles wat je destijds betaald hebt. Deze voucher gebruik je als 'tegoed' in de ticketshop van Paaspop 2021 of de ticketshop van Paaspop 2022 om een nieuw ticket te kopen. Heb je bijvoorbeeld jouw zaterdagticket 2020 omgezet naar een voucher en kom je in 2021 liever een weekend? Dan zet je jouw voucher met de start van de ticketverkoop van Paaspop 2021 in voor de aanschaf van een weekendticket. Uiteraard moet je dan wel het verschil bijbetalen.

Wanneer ontvang ik mijn voucher?

Je hebt ondertussen jouw voucher ontvangen in jouw mailbox. Heb je dit niet? Mail dan even naar info@paaspop.nl.

Hoe ziet mijn voucher er eigenlijk uit?

Je krijgt een persoonlijke code toegestuurd. Dat gebeurt voor de start van de ticketverkoop 2021. Deze code kun je dan met de start van de ticketverkoop inzetten voor het aanschaffen van een entreeticket voor Paaspop 2021. Kun je niet komen in september? Dan bewaar je jouw persoonlijke code voor de start van de ticketverkoop van Paaspop 2022.
 

Hoe lang is mijn voucher geldig?

Jouw voucher is inwisselbaar voor zowel Paaspop 2021 als Paaspop 2022. Wees er in beide gevallen snel bij!
 

Ik heb een Young & Free ticket, maar ik ben tijdens de september 2021 editie 18 of 19 jaar, wat nu?

Jongeren die op de oorspronkelijke datum (vrijdag 10 april 2020) onder de 18 jaar waren, en op 03 september 2021 18 of 19 jaar oud zijn, hebben geluk en mogen met dit ticket naar binnen. 

Wat als ik ‘geld over’ heb na het inzetten van mijn voucher?

Mocht er -na gebruik te hebben gemaakt van jouw voucher- nog een paar euro over zijn, weet dan dat dit 100% wordt gestoken in het creëren van een fantastische ervaring voor jullie. Daarnaast zullen we kijken of we bijvoorbeeld merchandise kunnen toevoegen aan de online shop, zodat je je overgebleven voucherwaarde in kunt zetten voor gave Paaspop items. Als je dan alsnog geld over hebt, kun je dit bedrag terugvragen bij ons.
 

Ik heb geen e-mail gehad over deze nieuwe september datum

Iedereen die op zijn/haar e-mailadres (een) ticket(s) heeft staan en dus eerder geen restitutie heeft aangevraagd, en iedereen die eerder voor een voucher heeft gekozen, is per e-mail op de hoogte gesteld over de nieuwe 2021 datum en ticketoplossingen. Heb jij geen e-mail ontvangen maar behoor je tot deze groep? Mail dan naar info@paaspop.nl

Ik kan niet komen op 3, 4 en/of 5 september 2021, wat nu?

Heb je jouw agenda driedubbel gecheckt? Kun je écht niet? Dat is heel erg jammer want dit wordt echt een editie om nooit meer te vergeten.

Het aanvragen van restitutie kon tot en met donderdag 25 februari. Het is dus helaas niet meer mogelijk om een restitutie aan te vragen. Wel is er nog vraag naar tickets vanuit Ticketswap aangezien Paaspop 2021 grotendeels uitverkocht is, dus wij raden je aan jouw ticket(s) hierop aan te bieden.

We hopen je te mogen verwelkomen op een andere editie Paaspop Festival.

Ik wil op een andere dag komen tijdens de september 2021 editie, wat nu?

Het is niet mogelijk om bij ons je ticket(s) te ruilen voor een andere dag. Wanneer je een andere dag wil komen dan kan je proberen om je ticket te ruilen in kleine kring of je kan je ticket doorverkopen en proberen nog een ander ticket kopen.


 

Hoe zit het met het personaliseren van tickets?

Dit is voor nu niet nodig. Later zullen we kijken hoe we reeds gepersonaliseerde (of nog niet gepersonaliseerde) tickets om kunnen zetten, zodat je je ticket altijd nog aan iemand anders kunt doorgeven.

Hard Copy tickets

Jouw hard copy ticket is automatisch omgezet naar 2021. Neem jouw hard copy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

UPDATE: op dinsdag 02 februari heeft de regering aangegeven dat winkels in ieder geval voorlopig nog dicht blijven. Dit maakt het onmogelijk om hard copy tickets te verkopen op de daarvoor aangewezen verkooppunten. Er zullen dit jaar dan ook géén hard copy tickets in de verkoop gaan.

Ik heb een Verve beloningsticket (entree, camping of tray bier) geclaimd

Alle Verve beloningtickets (zowel entree, camping als traytjes bier) zijn op 17 februari 2021 verstuurd. Heb jij een ticket als beloning geclaimd maar niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via angie.cm@verve.co.

Let op: alle beloningstickets (zowel entree, camping als traytjes bier) zijn absoluut niet geschikt voor doorverkoop. Je vindt niet voor niets op deze e-tickets de ticketwaarde van €0,00.

Ik heb via www.paaspopresort.com een resort accommodatie 2020 en/of vriendenarea 2020 geboekt.

Deze accommodaties en vriendenarea's blijven gewoon geldig voor 2021. Je hoeft hier niets voor te doen; neem in september je ticket mee naar Paaspop. Wil je liever een refund? Dan dien je het bedrijf Festitribe te mailen (www.festitribe.com): zij zijn verantwoordelijk voor alle accommodaties en vriendenarea's van Paaspop 2020.

Ik heb een e-ticket gekocht via Ticketswap.

Ook gekochte 2020 tickets via Ticketswap blijven geldig voor 2021.

Ik heb een entreeticket of iets anders gewonnen met een winactie.

2020 tickets die zijn gewonnen middels de officiële kanalen (onze social media, Verve etc.) zijn gewoon geldig in september 2021. Kun je niet komen op deze nieuwe datum? Het spijt ons voor het ongemak maar dan ontvang je uiteraard geen restitutie aangezien jouw ticketwaarde €0,00 bedraagt.

Een ticket gewonnen via een onofficieel kanaal? Dit ligt buiten onze verantwoordelijkheid: neem in dit geval contact op met dit onofficiële kanaal.

Ik heb een busreis via partybussen.nl geboekt.

Je zult binnenkort meer informatie over deze tickets ontvangen.

Ik heb een pendelbusticket (Den Bosch - Paaspop) via partyreizen.nl geboekt.

Je zult binnenkort meer informatie over deze tickets ontvangen.

Ik kan mijn e-ticket niet vinden in mijn mailbox.

Geen paniek! Vul hier jouw e-mailadres in, en alle tickets die op dit e-mailadres staan, worden naar je verzonden:

https://custom.eventix.nl/zoeken/paaspop.php

Ticketprovider

Paaspop werkt sinds kort samen met Eventix. Voor al je vragen omtrent tickets mail je dan ook naar Eventix via: tickets@eventix.nl. Geen zorgen, dit heeft verder geen invloed op jouw (behouden) tickets. Deze zijn ook gewoon in 2021 geldig.

Wat nou als Paaspop 2021 niet door kan gaan?

De overheid gelooft dat festivals vanaf 01 juli 2021 weer plaats kunnen vinden. Wij geloven daar ook in! Mocht het festival in september geen doorgang vinden, dan zullen er -zoals je van ons gewend bent- opnieuw gepaste ticketoplossingen komen en bekend worden gemaakt. Waaronder het doorzetten van je ticket naar de 2022 editie en de mogelijkheid om een restitutie aan te vragen. 

Camping info

Camper- en caravanticket

Voor het hebben van een camper/caravan plek heb je één los camper/caravan ticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket. Check hiervoor de ticket pagina.


Let op: een Camper- & Caravanticket is geldig voor voertuigen tot 8,5 meter. Is je voertuig langer dan 8,5 meter? Koop dan een XXL camper ticket.

Borg op vriendenarea’s en accommodaties

Voor een accommodatie betaal je €100,- borg, en voor een vriendenarea betaal je €50,- borg. Je betaalt deze borg bij het inchecken en je krijgt deze weer terug als je je vriendenarea/accommodatie weer schoon oplevert bij vertrek. Op deze manier proberen we de Paaspop camping wat schoner & groener te maken!

Mensen met een beperking of handicap op de camping

Ook mensen met een beperking of handicap kunnen gewoon kamperen op onze camping. Meld jezelf bij de camping entree. Een medewerker zoekt met jou een fijn plekje uit, en legt je het een en ander uit.

Camping & camper reglement

Kom je kamperen? Gezellig! Lees van tevoren onze huisregels omtrent de camping & campers door. Je vindt ze hier.

Plekje reserveren

Het is niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren op de camping, tenzij je een vriendenarea boekt of gebruik maakt van ons Resort.

Vervoer

Pendelbus

Vanaf het treinstation van Den Bosch zullen gedurende het gehele festivalweekend pendelbussen rijden naar het Paaspopterrein. Check hier de Pendelbussen vanaf Den Bosch. Klik hier voor pendelbussen.

Partybussen

Kom je graag met de bus naar Paaspop? Er zullen gedurende het weekend van Paaspop bussen vanuit alle hoeken van het land naar het festival rijden. Klik hier voor meer informatie en het boeken van je tickets.

Press

Accreditatie aanvragen, lees dit eerst

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen. Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen. Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Rechtenvrije foto's

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren.