Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden
Festival info

Oordoppen? Alpine Hearing Protection!

Met onze partner Alpine gehoorbescherming haal je meer plezier uit de dingen die je graag doet, zoals het genieten van live muziek. Daarom heeft het A-merk speciale oordoppen met filters ontwikkeld, die ervoor zorgen dat het geluid niet vervormt en dat de muziekbeleving geweldig blijft. De Alpine PartyPlug oordoppen hebben speciale muziekfilters. Zo hoor je de muziek en gesprekken nog altijd super goed én bescherm je jouw gehoor.

Bestel ze alvast online. Of koop ze op het festival!

Leeftijd

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geldt voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Ben jij je legitimatie kwijt of verloren? Iedereen in Nederland is verplicht om een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID en/of rijbewijs) op zak te hebben. Deze verantwoordelijkheid ligt dan ook bij jezelf.

 

NIX18

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Openingstijden festival

De volgende tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee.

 • Vrijdag: 15:00 - 01:00
 • Zaterdag: 13:30 - 02:00
 • Zondag: 12:00 - 01:00
 • Camping: vrijdag 9:00 - maandag 12:00 
 • De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act

Kluisjes

Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig. Je kunt deze nu al reserveren via deze link (Klik hier).

Formaten van de kluisjes:

 • Medium: 22cm (H) x 30cm (B) x 45cm (D)
 • Large: 36cm (H) x 30cm (B) x 45cm (D)

*Let op: De lockers staan op het festivalterrein, niet op de camping.

Allergie

Op het terrein zijn zóveel eetmogelijkheden: er zit altijd iets voor je bij. Het is dan ook niet toegestaan om eigen voedsel en/of dranken mee te nemen.

Wel adviseren wij, wanneer je een hele sterke allergie voor bv. gluten hebt, om bij de desbetreffende foodtruck te vragen naar de manager. Hij/zij kan je informeren en meedenken in een aanpassing in het gerecht waardoor ook jij, van de desbetreffende gerechten kunt genieten.

Let op: iedere bezoeker heeft te allen tijde eigen verantwoordelijkheid over zijn/haar allergenen. Let dus extra op bij het consumeren van eten/drinken!

 

Festivalterrein adres

Paaspop vindt plaats op festivalterrein De Molenheide te Schijndel, zo’n 10 km onder Den Bosch. Zet het volgende adres in je navigatiesysteem: De Heikampen 5482 ZR Schijndel.

Huisregels

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier.

Faciliteiten voor mensen met een beperking of handicap

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.

Parkeren: er is een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Deze vind je naast 'PRESS/GUEST', en herken je aan de signing.
Omzeilen van brug: ga vóór de brug rechtsaf, om daar via de rolstoeldoorgang het festivalterrein te betreden.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo heeft een rolstoelverhoging. Deze vind je achteraan de Apollo tent.

Vrijwilligerswerk

Lijkt het jou leuk om te komen vrijwilligen bij ons festival? Stuur dan een mail naar crew@paaspop.nl

Schoolopdrachten

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (o.a. Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om deze reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Medicatie en vloeistoffen

Medicijnen zijn toegestaan in ongeopende verpakking en op vertoon van een doktersverklaring.

Het is daarnaast toegestaan om medicijnen uit de supermarkt (zoals paracetamol, de pil, et cetera) mee te nemen in ongeopende verpakking. Zonnebrand is toegestaan op zowel het festivalterrein als de camping. Lenzenvloeistof en e-liquids voor elektronische sigaretten zijn ook toegestaan. Overige vloeistoffen zijn niet toegestaan om het festivalterrein mee op te nemen: zoals eigen drinken, deodorant of parfum.

Kolven

In de EHBO-ruimte naast de Apollo is er een mogelijkheid om te kolven, inclusief de mogelijkheid om de melk koel te bewaren. Er is stromend water aanwezig en onze staf helpt je graag met al je vragen.

Munten

Onze munten zijn het gehele weekend geldig! Koop jij bijvoorbeeld munten op vrijdag, dan kan je deze ook op zaterdag en zondag gebruiken! 

Andere vraag

Heb je nog een andere vraag die niet in deze FAQ staat? Mail dan naar: info@paaspop.nl 

Ticketvragen

Ticketverkoop Paaspop 2023

Let op: de reguliere Paaspop Tickets zijn uitverkocht. Wél zijn er nog VIP Tickets voor vrijdag, zaterdag, zondag én het hele weekend! Maar: zolang de voorraad strekt. 

Hieronder vind je een overzicht van tickets en prijzen.

𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦 
REGULAR VRIJDAG €69,- excl. servicekosten uitverkocht!
REGULAR ZATERDAG €89,- excl. servicekosten  uitverkocht!
REGULAR ZONDAG €89,- excl. servicekosten uitverkocht!
REGULAR COMBI - 3 DAGEN EXCL. CAMPING €169,- excl. servicekosten uitverkocht!
REGULAR COMBI - 3 DAGEN INCL. CAMPING €199,- excl. servicekosten uitverkocht!

REGULAR YOUNG & FREE 3 DAGEN EXCL. CAMPING €149,- excl. servicekosten uitverkocht!
REGULAR YOUNG & FREE 3 DAGEN INCL. CAMPING €169,- excl. servicekosten uitverkocht!

REGULAR VIP

Er zijn nog Regular VIP tickets te boeken voor één losse festivaldag, maar óók verkrijgbaar voor de volledige 3 dagen Paaspop.  

Wie kiest voor het Paaspop Regular VIP Arrangement geniet van de grootste acts op het Skydeck van de Apollo, het hoofdpodium van Paaspop dat plaats biedt aan 18.000 bezoekers. Maar het feest begint al bij aankomst. Je parkeert op de VIP Parking, dichtbij het festival en je maakt gebruik van een speciale VIP Ingang waardoor je binnen no-time op het festival staat. 

Meer informatie: www.paaspopvip.nl!

Kan ik mijn weekendticket delen met anderen?

Nee! Een weekendticket is gekoppeld aan één persoon. Het is niet mogelijk dat jij met één weekendticket bijvoorbeeld op vrijdag naar ons festival komt, en je vriendin vervolgens op zaterdag en zondag. Er zijn niet voor niets dagtickets.

Mijn ticket is 'sealed', wat houdt dit in?

Wij versturen ‘sealed’ tickets. Dit wil zeggen dat je Paaspop tickets vanaf 6 april te downloaden is.  Wil jij een sealed ticket doorverkopen? Dat kan veilig via TicketSwap. In jouw orderbevestiging vind je hierover meer informatie.


Waarom doen we dit? Doordat sealed tickets pas kort voor een evenement beschikbaar zijn, is de periode dat tickets via zwarthandel verkocht kunnen worden minimaal. Dit ontmoedigt een opkoper om grote aantallen tickets op te kopen.

 

Paaspop Sligrodag (opvolger Business Event)

Het Paaspop Business Event gaat in 2023 niet door. In plaats daarvan hebben we de Paaspop Sligrodag! Bezoek jij op donderdag 6 april de Paaspop Sligrodag en ben je op zoek naar informatie? Via de linkjes hieronder vind jij je antwoorden! 

Algemene informatie vind je hier

Vervoersinformatie voor deze dag vind je hier

 

Ticket kwijt

Kun je jouw ticket niet vinden? 

Klik hier om je orderbevestiging opnieuw te ontvangen: https://custom.eventix.nl/zoeken/paaspop.php

Naam op ticket wijzigen

Geen probleem! Dit kan via deze pagina van Eventix

Als 18- naar binnen met een 18+ ticket

Dit is geen probleem! Je kunt als minderjarige (18-) gewoon naar binnen met een regulier dagticket (18+). 

Je krijgt dan wel een bandje voor 18- i.v.m. alcoholverkoop.

Regular VIP Arrangement

Wie kiest voor het Paaspop Regular VIP Arrangement geniet van de grootste acts op het Skydeck van de Apollo, het hoofdpodium van Paaspop dat plaats biedt aan 18.000 bezoekers. Maar het feest begint al bij aankomst. Je parkeert op de VIP Parking, dichtbij het festival en je maakt gebruik van een speciale VIP Ingang waardoor je binnen no-time op het festival staat. 

Wil jij Paaspop 2023 op een unieke manier ervaren? Koop dan nu je Regular Vip ticket via www.paaspopvip.nl. 

De Regular Vip tickets zijn nog te boeken voor één losse festivaldag, maar óók voor de volledige 3 dagen Paaspop🔥!

Ultimate VIP Arrangement

Zet je relaties in het zonnetje of ga als groep voor de ultieme bedrijfsborrel en proost samen in de Paaspop VIP Lounge, waar je geniet van eten en drinken op niveau, allemaal inbegrepen in de prijs. Culinaire hoogstandjes variërend van heerlijke amuses tot fingerfood en – uiteraard – het diner. Even opladen? In de Barista’s Corner vind je heerlijke koffies. Proosten? Vraag de vriendelijke obers om een biertje uit glas of probeer een van de heerlijke cocktails. Kortom: laat je in de watten leggen, want het zal je aan niets ontbreken tijdens deze unieke Paaspop-ervaring ✨.  

Meer informatie over het Ultimate VIP Arrangement vind je hier www.paaspopvip.nl. 

Ticketprovider

Paaspop werkt samen met Eventix. Voor al je vragen over tickets mail je naar Eventix via: tickets@eventix.nl

Ticketswap

Koop alleen je tickets via de Eventix Ticketshop van Paaspop óf via Ticketswap! Voorkom oplichting en vermijd platformen zoals Marktplaats en Facebook als het om tickets gaat. 

Camping info

Paradise City

Meer info over de Paradise City vind je hier! (onder het kopje ‘Ik wil slapen op Paradise City’). 

Paradise Resort

Meer informatie over het Resort en de accommodaties vind je hier!

Camper en caravan reglement

Let op: naast een Camper of Caravan Ticket, dient iedere passagier in het bezit te zijn van een Paradise City campingticket. 

Camper tickets

 • Er is een apart gedeelte voor campers. Een camper is een voertuig dat door de RDW als camper wordt gekeurd. Het is, mede om veiligheidsredenen, verboden op dit gedeelte tenten te zetten. Personenauto's worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto's van het type Caddy of Combo. 
 • Campers dienen geplaatst te worden op aangeven van de stewards in de aangewezen vakken.
 • Voertuigen langer dan 8,5m dienen een Camper XXL ticket te bestellen
 • Campers en caravans staan niet op hetzelfde gedeelte van de camping
 • Er is geen mogelijkheid tot het verkrijgen van stroom
 • Vouwwagens zijn niet toegestaan

Caravan tickets

 • Er is een apart gedeelte voor caravans. Een caravan is een voertuig dat door de RDW als caravan wordt gekeurd. Het is, mede om veiligheidsredenen, verboden op dit gedeelte tenten te zetten. Mensen met een caravan moeten deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto op de parkeerplaats kan worden geparkeerd. Er is een parkeerplaats op loopafstand van de camping.
 • Caravans dienen geplaatst te worden op aangeven van de stewards in de aangewezen vakken.
 • Campers en caravans staan niet op hetzelfde gedeelte van de camping
 • Er is geen mogelijkheid tot het verkrijgen van stroom
 • Vouwwagens zijn niet toegestaan

Caravan brengen, maar geen ticket?

Wil jij je vrienden een handje helpen door hun caravan naar Paaspop te brengen, maar heb je geen ticket? Geen zorgen! Dit kan gewoon!

Toelating voertuigen

Kamperen is alleen toegestaan op de officiële Paaspop-camping. Er is een apart gedeelte voor campers en caravans. Een camper of caravan is een voertuig dat door de RDW als camper of caravan wordt gekeurd. Het is mede om veiligheidsredenen, op last van de brandweer, verboden op dit gedeelte tenten te zetten. Personenauto’s en vrachtauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto op de parkeerplaats kan worden geparkeerd. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping. Vouwwagens zijn niet toegestaan. 

Extra tenten

Het is niet toegestaan om een extra voortent/ partytent mee te nemen naar onze camping. Ook is het niet toegestaan om een extra voortent/ partytent uit te bouw aan jouw caravan of camper.

Eten en drinken meenemen

Per persoon is het toegestaan om 4 liter (non)alcoholische dranken mee te brengen. Sterke drank (met een alcoholpercentage van 15% of hoger) is niet toegestaan. Je kunt eten en drinken eenmalig mee naar binnen nemen op het moment dat je camping ticket gescand wordt, daarna niet meer. 

Verzorgingsproducten meenemen

Je mag een klein flesje (maximaal 200 milliliter) deodorant/parfum/droogshampoo/zonnebrand etc. meenemen.

Gasflessen zijn niet toegestaan

Het is niet toegestaan om gasflessen mee te nemen naar Paaspop! Dit in verband met het risico op brandgevaar.

Open vuur niet toegestaan

Open vuur en gebruik maken van een bbq is verboden. Wel is er elke avond een groot kampvuur bij de Ring Of Fire stage.

Luchtbedden

Heb je een luchtbed, maar kan je deze niet opblazen omdat je geen opblaaspomp of stroom ter beschikking hebt? Geen zorgen, bij Campingwinkel De Wit kun je terecht om jouw luchtbed te laten opblazen!

Faciliteiten Paradise City

Ontdek hier de faciliteiten van Paradise City

 • Food Market: hier worden (non)alcoholische drank, blikken bier, ontbijt/lunch en snacks verkocht. Van vroeg tot laat kun je hier terecht! 
 • Silent Disco (afterparty)
 • Paradise pool
 • Campingshop - By De Wit
 • Barbershop
 • The Beauty bar
 • Ring of Fire stage (in de ochtend word je wakker met je favoriete band en na het festival sluit je je dag af met een biertje)
 • EHBO

Muziek box

Geluidsinstallaties zijn niet toegestaan op Paradise City. Een klein muziek boxje (zoals een JBL boxje) zijn wel toegestaan. 

De organisatie is ten alle tijden bevoegd om te handhaven op geluid. 

Foto & Film

Professionele Film/ Foto apparatuur en drones zijn niet toegestaan op de camping.

Huisregels camping

Kom je kamperen? Check onze huisregels ook! Deze vind je hier.

Mensen met een beperking

Mensen met een (lichamelijke)beperking kunnen bij vragen altijd contact opnemen via info@paaspop.nl. We helpen je graag verder met je vragen! 

Tevens is er een EHBO aanwezig op Paradise City. 

Van het festivalterrein naar de camping

De looproute van het campingterrein naar het festivalterrein is dichterbij dan ooit. Het campingterrein sluit aan op de ingang van het festivalterrein. Op de camping zullen er looppaden aanwezig zijn om iedereen naar het festivalterrein te sturen.

Vervoer

Met de auto

‘Bob jij of bob ik…?!’ - Wie er ook op colaatjes gaat teren: parkeren moet je sowieso. Navigeer op Schijndel en volg vervolgens de borden met daarop ‘P-BEZOEKERS’. Boer Anton staat klaar om je te ontvangen.

Scoor je parkeerkaarten hier

Pendelbus Station Den Bosch - Paaspop

Geen zin om met Paaspop de BOB te zijn? Kom met de pendelbus! Voor slechts €15,- p.p. word je vanaf Station ’s – Hertogenbosch voor de ingang van Paaspop afgezet en natuurlijk weer veilig teruggebracht. Zo kun je optimaal genieten van Paaspop!

Pendelbustickets & info vind je hier

Taxi

Taxi's (mogen) parkeren op de daarvoor aangewezen taxiplaats. Word jij afgezet door een taxi? Navigeer dan op 'Schijndel' en volg de borden 'TAXI'. Ook als je 's nachts opgehaald wordt, vind je hier taxi's.

Fiets

Er zijn twee fietsenstallingen. Voor een kleine vergoeding stal jij hier je fiets.

 • Fietsenstalling Noord (navigeer op Nonnenbos 6, Schijndel en volg het bord met daarop het 'fiets' icoontje)
 • Fietsenstalling Zuid (navigeer op Dopheiweg, Schijndel en volg het bord met daarop het 'fiets' icoontje)

Parkeren kun je betalen met PIN en contant geld.

Let op: het stallen van je fiets is altijd op eigen risico.

Press

Accreditatie aanvragen, lees dit eerst

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen. Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen. Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Rechtenvrije foto's

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren.