Treed op samen met The Pink Floyd Project

Treed op samen met The Pink Floyd Project

Gezocht kinderkoor

Vers van de pers: The Pink Floyd Project is op zoek naar een kinderkoor! De Nederlandse band die het repertoire van Engelse Rockband en Legende Pink Floyd speelt, is op zoek naar een kinderkoor dat op zaterdag 11 april hun show op Paaspop 2020 komt versterken. Inschrijven kan door middel van het opsturen van een livevideo voor maandag 9 maart.

De 12-koppige band geeft een extra lange show van maar liefst 1,5 uur lang op Paaspop 2020. Ze nemen daarvoor beamers, lasers en één van de originele achtergrondzangeressen van Pink Floyd mee: Durga McBroom (US). Máár er is nog één ding wat de band mist en wat de show helemaal af zou maken: een kinderkoor! 

Hoe maak je kans om op Paaspop te staan?
Stuur een video van jullie aller-aller-allerbeste live optreden ooit naar info@paaspop.nl. Vermeld daarbij de gegevens van je koor en een meerderjarig contactpersoon. Let op: je koor moet uit 5 tot 20 personen bestaan en ieder koorlid - met uitzondering van begeleiders of de dirigent - is tussen de 4 en 18 jaar. Het gekozen kinderkoor krijgt op maandag 16 maart bericht.

Smeer je stembanden en oefen alvast de lyrics van Another Brick in the Wall!

De inschrijvingen zijn geopend!

Gezocht kinderkoor
Gezocht kinderkoor