689

Ontdek alle nieuwe namen

De Loco Royale belooft meer LOCO dan ooit te worden! Vaste Paaspop prik komt dit jaar met het ene gekke concept na het ander. Met een hoofdletter F wordt dit een Fiesta als nooit tevoren! Zien we je daar?

Bevestigd
Bullshit Bingo Royale met o.a. De Flamingo’s • COMING FOUT met o.a. Pim Pam Pompen en Het Feestteam! • House of Rock • The Oneliners • Serious Boaters • WK Schuifelen

Pssssttt.. We willen de verrassing niet verklappen, maar gaan een tipje van de sluier oplichten. Wat kun je onder andere verwachten?

Serious Boaters
Dit is bloedserieus! Dit is een lifestyle! Kom op tijd bij en mis de – nu komt ’ie – boot niet, want Serious Boaters trekt je met hun yachtrock doordrenkt met easy 80’s en powerful softrock helemaal mee. Voel de passie van dit dj-collectief, glij in je lounge-modus en leef.

Pim Pam Pompen
Kort, korter, kortst! Tijdens deze explosieve dj-set knallen de fuifnummers, klassiekers en stampende beukers als een ware sneltrein over je heen. Voor je het weet schuur je lekker op een zwetende r&b-track om vervolgens met dampende rock-’n-roll meesterwerken mee te brullen. En dat alles met de snelheid van het licht.

& nog veel meer artiesten komen er nog aan..

Ontdek alle nieuwe namen

Heb jij al tickets voor Paaspop 2020?

Heb jij al tickets voor Paaspop 2020?