Bart Thunder vertelt over de rockarea's

Bart Thunder vertelt over de rockarea's

Een exclusief interview met Thunderbolt legende: Bart Thunder

Bart Thunder heeft zijn voormalige bikercafé al een flinke poos geleden verruild voor de ruigste kroeg van Paaspop. De uitbater van de legendarische kroeg Thunder Roadhouse is nu eigenaar van het ultiem coole Blue Collar Hotel op Strijp-S (Eindhoven), maar is tijdens het Paasweekend rock ’n roll gastheer van de Thunderbolt.

“Als je niks met rock ’n roll hebt, parkeer je lekker je pa en ma hiero.”

Het vetste gedeelte van Paaspop? De hele Thunder area! De Jack, Thunderalley en Thunderbolt; het is de beste plek voor rockers, rock chicks, metal heads, bikers, verdwaalde punkers en emo’s met een identiteitscrisis. En als je niks met rock ’n roll hebt, parkeer je lekker je pa en ma hiero en ga je zelf stuiteren in de dance ballenbak. Maar daar vind je niet zo’n goed- en relaxed sfeertje, toffe mensen en vette aankleding als hier. Een stevig stukkie muziek, een grote fles bier in je hand, vuistje omhoog en knallen maar.


 

Een exclusief interview met Thunderbolt legende: Bart Thunder

“We maken er ieder jaar een bende van.” 

Ze benaderden mij en Sis in 2012: de Paaspop ploeg had zin om een vette bikerskroeg op Paaspop te knallen waarop Chris (CEO) zei: “Eigenlijk moeten we een sfeer neerzetten zoals die gestoorde bikers in de Thunder Roadhouse hadden..” Ik was uitbater van de Thunder Roadhouse en kan nogal luidruchtig zijn. Dus ik en Sis werden gevraagd of we het lachen vonden om de Thunderbolt op Paaspop te doen. Sindsdien maken we er elk jaar met de complete Thunder Roadhouse crew een bende van.

“Ik heb het gehad en het is gvd geen griepje.”

Wat is het kl*te dat het niet door kan gaan dit jaar he. Ik had er echt zin in: lekkere meiden op de bar en HOPPA!! Maar STAY THE FUCK AT HOME. Ik heb corona gehad -gelukkig geen ziekenhuisopname ofzo- maar een flinke bak koorts, heel moe en zwaar benauwd. Het is echt geen griepje.

Lees hieronder verder.

“Ik heb het gehad en het is gvd geen griepje.”

“We zakten pakweg 30 centimeter met de hele tent in de grond tijdens Nellie the Elephant.”

Het mooiste moment van heel Paaspop vind ik ieder jaar de zondagavond als de hele Thunderbolt uit z’n panty ploft van de pret, en het bier en zweet van het plafond druipt. Het lijkt dan op Sodom en Gomorra in het Valhalla. Die zondagavonden zal ik nooit vergeten. Net als de optredens van Popa Chubby, Honkey, The 77s en Rattlesnake Shake, waarvan zanger Jan Loeffen van de week is overleden. Wat zullen we zijn enthousiasme missen.. En dan nog een hoop ander wereldbands die fantastisch waren. Wist je dat we toen Idiot Proof het nummer Nellie the Elephant aan het spelen was, met de dansende menigte en de hele tent, pakweg 30 centimeter de grond in zakten?! Mede daardoor staan we nu op de grond in plaats van een paar meter boven de grond. 

“Ik ga maar in m’n onsie een paardenharen peniskoker punniken.”

Volgend jaar hoop ik op een stampvolle Thunderbolt met lachende, zuipende, coronavrije rockers en iedereen die openstaat voor een tof feestje. Kunnen we dan Motorhead, Slayer, Metallica, Tom Jones of voor mijn part Mieke Telkamp op het podium krijgen? Wat ik dit jaar ga doen tijdens het Paasweekend? In m’n zelfgebreide onesie een van paardenharen peniskoker punniken. WHAT DE FACK. Jaa rockers, dat Paaspop niet doorgaat is kloooooooooootn met 12 o’s en daarom: eet alsjeblieft geen vleermuis zodat we snel weer met z'n allen een mooi feestje kunnen bouwen.

#STAYTHEFUCKATHOME

“Ik ga maar in m’n onsie een paardenharen peniskoker punniken.”

KEER TERUG NAAR PAASPOP.NL

KEER TERUG NAAR PAASPOP.NL