Join Us: de vrijstaat van Paaspop! Jij kunt festivalgeschiedenis schrijven door iets te bedenken wat nog nooit ergens op een festival te zien is geweest.

01
Bedenk een concept
Laat die hersenen kraken, of tover dat geweldige idee wat ooit in je opkwam weer naar boven. Wat zou jij doen met jouw eigen stukje Paaspopgrond? Niets is te gek, alles kan. Gebruik je fantasie!
02
Visualiseer je idee
Presenteer je idee op een visuele manier. Denk aan foto’s, een filmpje, schetsen, plattegronden… Zolang wij maar kunnen zien wat je van plan bent! Speel in op de beleving van de bezoeker. Hoe meer details, hoe beter.
03
Maak je concept compleet
Aan jouw fantastische plan hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Maak daarom een realistische begroting, denk na over de materialen en de techniek (stroom/licht/geluid/water toe- & afvoer) die je nodig hebt en de afmetingen die daarbij horen. Denk ook na over wie je komt helpen.
04
Zend je plan in
Zorg ervoor dat jouw concept van A tot Z klaar is vóór 23 december 2018! Dat is de uiterlijke inleverdatum. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden bij je inzending! Je kunt je concept opsturen naar join-us@paaspop.nl Let op: Paaspop hanteert voor Join Us deelnemers een minimumleeftijd van 18 jaar.
05
Wacht in spanning af
Droom lekker weg bij het idee dat JIJ misschien wel met je eigen concept op Paaspop 2019 staat in april. Houd je mail in de gaten en misschien word je wel uitgenodigd om je concept te komen pitchen.