Frequently asked
Questions

Ik wil ...

Heb je nog steeds een vraag die hier niet bij staat? Zeker weten? Alles doorgenomen, inclusief de algemene voorwaarden en het camping reglement?

Met betrekking tot tickets is Paylogic onze ticketpartner, die helpen je graag verder via hun customerservice.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@paaspop.nl

Wil je een Paaspop poster? Deze zullen later op te halen zijn bij Jan van Roessel in Schijndel. We zullen hier plaatsen vanaf wanneer dat kan.

Het adres is Hoofdstraat 95, 5481 AC Schijndel.

De openingstijden zijn:

di - do: 09:00–18:00
vrijdag 09:00–21:00
zaterdag 08:30–17:00
zondag & maandag: Gesloten

We doen ons best om een zo up-to-date poster bij Jan van Roessel neer te leggen, maar het kan voorkomen dat deze posters niet de meest recente line-up bevatten.

Het is niet toegestaan om te flyeren en/of posters te verspreiden.

Zoals je zult begrijpen ontvangen we op wekelijkse basis ontzettend veel aanmeldingen en e-mails van bands, DJ’s, presentatoren en andere partijen die onderdeel willen uitmaken van ons festival. Voor deze editie is het formulier dat we ontwikkeld hebben om je act aan het Paaspop team te presenteren, momenteel gesloten. Aanmeldingen of e-mails worden niet meer bekeken. Volgend jaar zal er weer een mogelijkheid zijn om het formulier in te vullen.

We ontvangen dagelijks ontzettend veel mails van cateraars die op Paaspop willen staan. Paaspop werkt met de database van Voorgeschoteld. Daar kunnen jullie je presenteren en kiezen wij vervolgens de cateraars uit.

Meld je aan via www.voorgeschoteld.nl/profiel, en dan hebben wij meteen alle informatie op een rijtje! Op bovenstaande link kan je eerst een account aanmaken. Vul daarna meer info over je foodtruck/concept in. Bij interesse zal er daarna contact worden opgenomen!

We hebben dit jaar iets leuks voor je: jij kunt nu officiele Paaspop ambassadeur worden! Verdien gratis tickets en unieke ervaringen voor jou en je vrienden door tickets te verkopen voor Paaspop 2019. Kijk voor meer informatie op: http://bit.ly/OfficielePaaspopAmbassadeur

Paaspop Info

Voor de algemene voorwaarden van Paaspop, klik hier.

Iedereen krijgt een polsbandje, ook mensen met een dagticket. Hierdoor is het mogelijk om het festival even te verlaten en daarna weer terug te keren.

Let op: Dit kan tot 30 minuten voordat het terrein sluit.

We werken samen met iLost, waar alle voorwerpen op verschijnen. Check: https://ilost.co/nl/org/paaspop .

De komende dagen komen de gevonden voorwerpen hier online te staan. Het afhaalpunt wordt doorgegeven als je item gevonden is. Versturen per koerier kan ook als je te ver weg woont om langs te komen.

Bankpasjes worden eerst op iLost gezet zodat je kan kijken of je bankpas gevonden is. Mocht hij daar tussen staan, dan kan je hem deze week nog ophalen. Volgende week worden de bankpassen ingeleverd bij de banken en dan wordt de bankpas naar je toegestuurd of ingenomen door de bank (afhankelijk van je bank).

ID-bewijzen (paspoort, ID-kaart) mogen we helaas niet op de iLost website zetten, deze worden ingeleverd bij de gemeente. Rijbewijzen vallen hier niet onder, deze worden gewoon op iLost gezet en kunnen dus opgehaald worden.

Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

In de EHBO-ruimte naast de Apollo is er een mogelijkheid om te kolven, inclusief de mogelijkheid om de melk koel te bewaren.

Paaspop heeft geen minimumleeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geld voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen, we raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Op het festival zijn er lockers te huur. De definitieve prijzen hiervan zullen t.z.t gecommuniceerd worden. De locker is meerder dagen te gebruiken als je de sleutel bewaard.

Gebruikt je medicijnen? Dan is het slim om even een mailtje te sturen naar secretariaat@paaspop.nl, anders kan het zo zijn dat de medicijnen niet mee het festivalterrein op mogen.

Het is niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen, zoals onder andere eigen drinken, zonnebrand of deodorant. Uitzonderingen zijn lenzenvloeistoffen en e-liquids (voor elektronische sigaretten)

Het is niet toegestaan om met zelf meegebrachte eet- en drinkwaren het festivalterrein te betreden.

Alcohol is op Paaspop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor achttienjarigen en ouder. Mensen onder deze leeftijd zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze toch alcoholische dranken kunnen bestellen.

De ingang is geopend tot een halfuur vóór de laatste act.

Deze tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee.

Vrijdag: 15:00 - 01:00

Zaterdag: 13:30 - 02:00

Zondag: 12:00 - 01:00

Bij de merchandise stand kun je powerbanks huren zodat je altijd even je moeder een gave foto kunt appen!

Problemen of vragen over je polsbandje? (Stuk, te strak of anders)

Op het terrein: meld je bij het personeel bij de ingang.

Buiten het terrein: meld je bij de kassa.

Don’t: zonder bandje of met een zelf gerepareerd bandje door de in/uitgang gaan. Dit wordt gezien als fraude.

Bekijk onze privacy policy hier.

Het is niet toegestaan om te roken in de festivaltenten. Dit zal dan ook streng gecontroleerd worden. Buiten de festivaltenten is het uiteraard wel toegestaan.

We werken nauw samen met meerdere scholen en instellingen (oa Fontys) en stoppen daar een hoop tijd in. Om die reden hebben we geen tijd om andere vragen voor schoolopdrachten te beantwoorden.

Deze maken we enkele weken voor het festival bekend!

Tokens zijn verkrijgbaar aan de kassa’s. Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld.

Retourneren: Het is mogelijk om tokens te retourneren als je deze over hebt. Elk laatste uur (van elke festival dag) is hier de mogelijkheid voor bij de tokens balies, wees dus wel op tijd!

Tokens van afgelopen edities zijn niet meer geldig.

Niet zomaar alles mag mee het festivalterrein op. Lees even de algemene voorwaarden door zodat je precies weet wat er is toegestaan. O.a. soft/hard drugs, selfiesticks & lachgas.

Tickets & Personaliseren

Tijdens de Early Bird ticketsales zijn er geen dagtickets verkrijgbaar. De Early Bird ticketsale loopt tot begin januari - tijdens de regular ticketsales zullen dagtickets en losse campingtickets verkrijgbaar zijn!

Heb je een ticket te veel gekocht of ben je helaas toch verhinderd? Wij kopen de kaartjes niet terug, maar wij raden altijd aan om je ticket op ticketswap.com te zetten.

Heb je wel je ticket gepersonaliseerd? Je ontvangt een mail met “additional info needed”.

Dit is de personalisatie van je ticket. Als je deze invult zal je je ticket ontvangen!

Paylogic is onze ticketpartner en die helpen je graag verder via hun customerservice.

Geen probleem, je kan je ticket overdragen. Hier vragen wij wel een klein bedrag voor, namelijk €3,95. Dat is om te ontmoedigen dat onze tickets massaal worden opgekocht, met als doel om door te verkopen. Je naam veranderen kan via deze link.

Normaal krijg je na het bestellen van je e-tickets per e-mail meteen een pdf met daarin jouw e-ticket met barcodes. Vanaf nu zal dat nog niet het geval zijn: Per e-mail zal eerst de uitleg volgen hoe de tickets te personaliseren zijn. Dus als je vier tickets besteld hebt, voor jou en drie vrienden, dien je ook de namen en e-mail adressen van je drie vrienden op te geven. Pas na het personaliseren ontvang je je ticket.

​In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn Early Bird tickets niet verkrijgbaar bij Primera met uitsluiting van Primera in Uden. Check ook onze andere verkoopadressen!

Ben je je ticket kwijt, of heb je die nooit ontvangen? Check eerst even de spambox van je e-mail. Nog steeds geen tickets? Klik dan hier. Geen paniek! Vul je e-mailadres in waarmee je de ticket(s) hebt gekocht, Paylogic stuurt dan alle geldige tickets toe die zijn geregistreerd op dat e-mailadres.

Let op: bij de Resort accomodaties zit toegang tot de camping niet inbegrepen.

Als je bijvoorbeeld met z’n tweeën in een tipi wilt verblijven, heb je één tipi nodig, en twee weekendtickets inclusief camping.

Tickets en polsbandjes zijn niet overdraagbaar. Een 3-dagen ticket kan bijvoorbeeld dus maar door 1 persoon gebruikt worden, niet door twee of drie personen.

Naast e-tickets zijn officiële tickets voor Paaspop ook verkrijgbaar bij sommige regionale voorverkoop adressen:

Tabaksspeciaalzaak Van Roessel, Hoofdstraat 95, Schijndel
Guitar King, Kerkstraat 14A, Boekel
Café De Zwaan, Mgr. Van Oorschotstraat 2, Heeswijk-Dinther
Primera, Sacramentsweg 70, Uden
The Read Shop, Torenplein 1, Sint Michielsgestel

Bij deze voorverkoopadressen zijn enkel festivaltoegangtickets te koop. Pendelbustickets, tickets voor Paaspop Resort, vrienden area’s, camper/caravantickets en Young & Free tickets zijn alleen online verkrijgbaar.

Vanaf de Early Bird voorverkoop van Paaspop 2019 gaan we de tickets personaliseren. Dat betekent dat elk ticket gekoppeld wordt aan een unieke naam en e-mail adres. Op die manier kunnen we iedereen bereiken (bijvoorbeeld met leuke acties), en proberen we zwarthandel en woekerverkoop tegen te gaan.

Let op: Wanneer je je ticket nog niet hebt gepersonaliseerd, zul je hem ook niet ontvangen in je inbox!

Wij verkopen geen Young & Free dagtickets. Maar, geen zorgen - aan de dagtickets zit geen leeftijd gekoppeld. Deze zijn dus ook geldig voor bezoekers onder de 18. Let wel op: dagtickets gaan pas in januari 2019 in de verkoop.

Voor de jongeren onder ons zijn er speciale Young & Free tickets! Bij de ingang van het festivalterrein zal er gecontroleerd worden op leeftijd. Iedereen onder de 18 jaar mag gebruik maken van deze tickets.

Er zijn voor Young & Free alléén weekendtickets verkrijgbaar. Voor jongeren onder de 18 geldt een ‘normaal’ dagticket wanneer ze Paaspop maar één dag komen bezoeken.

Camping info

Op de camping is een constante bewaking aanwezig in de vorm van zowel camera’s als stewards op het camping terrein. Bij ongeregeldheden zijn zij bevoegd je van het terrein te verwijderen. Voor calamiteiten wordt verwezen naar deze beveiligingsmensen en/of naar de post bij de ingang.

Voor het hebben van een camper/caravan plek heb je één los camper/caravan ticket nodig. Dus kom je met vier personen en 1 camper, dan heb je vier campingtickets nodig en 1 camper/caravanticket. Check hiervoor de ticket pagina!

Let op: een Camper- & Caravanticket is geldig voor voertuigen tot 8,5 meter. is je voertuig langer dan 8,5 meter?

Stuur een mail naar: secretariaat@paaspop.nl en we nemen contact met je op.

Voor de algemene voorwaarden van de camping, klik hier.

Wil je iemand brengen met een camper of caravan maar blijf je zelf niet op het terrein? Meld je bij de ingang. Hier kan vrijwel altijd iets voor je geregeld worden.

De douchetijden zullen t.z.t gecommuniceerd worden. Ze zullen ruim open zijn.

Douchen kost een muntje!

Op de camping is een EHBO-post aanwezig.

​Het is niet toegestaan om een eigen bankstel mee te nemen naar de camping.

Per persoon is het toegestaan om 4 liter bier, wijn, frisdrank of water mee te brengen. Sterke drank (met een alcoholpercentage van 15% of hoger) is niet toegestaan.

Dit kan bij het inleveren van het ticket mee naar binnen, daarna niet meer.

Er is een supermarkt aanwezig op het campingterrein. Hier worden voedsel, non-alcoholische drank, blikken bier en non-food goederen verkocht. Eten meenemen op de camping is geen probleem.

Losse gasinstallaties en andere soorten gasflessen, bijvoorbeeld in campers, caravans, tenten en losse accu’s zijn op last van de brandweer om veiligheidsredenen verboden en worden dus ingenomen. Check je caravan of camper dus van te voren en de gasfles er thuis vast uit. Ook kleine gasflessen en gasstelletjes worden niet toegestaan!

Ook mindervalide kunnen gewoon kamperen op onze camping! Geef dit aan bij de camping entree, dan wordt er samen met jou gekeken naar de mogelijkheden.

Open vuur en gebruik maken van een bbq is verboden. Wel is er elke avond een groot kampvuur bij de supermarkt.

De openingstijden van de camping zijn, onder voorbehoud, van vrijdag 9:00 tot maandag 12:00.

Een campingticket geeft je gedurende heel deze periode toegang tot de camping. Er zijn dus ook geen losse dagtickets verkrijgbaar. Het is mogelijk om dag en nacht in te checken.

Het is niet mogelijk om van tevoren een plekje te reserveren op de camping, tenzij je een vrienden area boekt, een festipi huurt of gebruikt maakt van ons Resort.

Er is geen stroom aanwezig op de camping.

Let op: bij de Resort accomodaties zit toegang tot de camping niet inbegrepen.

Als je bijvoorbeeld met z’n tweeën in een tipi wilt verblijven, heb je één tipi nodig, en twee weekendtickets inclusief camping.

Kamperen is alleen toegestaan op de officiële Paaspop-camping. Er is een apart gedeelte voor campers, caravans en vouwwagens. Een camper, caravan of vouwwagen is een voertuig dat door de RDW als camper, caravan of vouwwagen wordt gekeurd. Het is mede om veiligheidsredenen, op last van de brandweer, verboden op dit gedeelte tenten te zetten.

Personenauto’s en vrachtauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan of vouwwagen mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto op de parkeerplaats kan worden geparkeerd. Er is een ruime parkeerplaats op loopafstand van de camping.

De looproute van het campingterrein naar het festivalterrein is circa 600 meter over een verharde weg. Deze weg is tijdens het festival volledig afgesloten waardoor het voor verkeer niet mogelijk is deze weg te gebruiken. Op de camping zullen er looppaden aanwezig zijn die gemaakt zijn van vlonders en rijplaten.

Het is niet toegestaan om een voortent aan je caravan of camper te zetten.

Niet zomaar alles mag mee de camping op. Lees even het algemene voorwaarden door zodat je precies weet wat wij toestaan en verbieden.

Vrienden area

Het is niet toegestaan om een caravan / camper op de vrienden area te zetten. De vrienden area’s zijn alleen toegankelijk voor bezoekers die in een tentje komen overnachten.

Wat kan wel als je een stroompakket hebt?

- Opladen telefoon

- Kleine koelkast (alleen te huren)

- Ventilator

- Elektrische pomp

- Laptop

- Radio

- Elektrisch scheerapparaat

- Tosti ijzer (max. 1)

- Waterkoker (max. 1)

- Föhn (max. 1)

Let op: maximaal 1 tosti ijzer, waterkoker of föhn op hetzelfde moment gebruiken

Wat kan niet als je een stroompakket hebt?

- Radiator

- Straalkachel

- Frituurpan

- Kookplaat

- Oven

- Magnetron

- Grote speakers

- Versterkers

- Airco

- Strijkijzer

- Stofzuiger

- Alle overige apparaten

Praktische info:

- Per stroompakket krijg je 1 stopcontact. Denk dus zelf aan het meebrengen van verlengkabels!

- De vriendengroep wordt zelf verantwoordelijk gehouden voor het stroomverbruik, bij misbruik kan stroom worden afgesloten.

Het is niet toegestaan om je eigen koelkast mee te nemen. Verder zijn andere grote elektronische apparaten zoals een grote geluidsset ook niet toegestaan.

Let op: Als je gebruik maakt van de vrienden area dien je per persoon nog een apart campingticket te kopen.

Je kunt het volgende aantal vierkante meters vastleggen:

4 t/m 10 personen = ca. 60 m2

11 t/m 16 personen = ca. 100 m2

17 t/m 20 personen = ca. 120 m2

21 t/m 24 personen = ca. 150 m2

Vervoer

Dit jaar hebben we ook opstaplocaties voor busvervoer door heel Nederland! De locaties zijn te vinden via deze link.

Paaspop vindt plaats op festivalterrein De Molenheide te Schijndel, zo’n 10 km onder Den Bosch. Het festivalterrein is gelegen aan De Heikampen in Schijndel.

Zet het volgende adres in je navigatiesysteem;

Nonnenbos 6, Schijndel 5482 ZM

Postadres Paaspop: De Heikampen 5482 ZR Schijndel

Om de locatie voor de Kiss & Ride te vinden kan het adres Schutskooi 2 ingevoerd worden in de navigatie. Let goed op de borden!

Het is niet toegestaan om het BP tankstation aan de Structuurweg te gebruiken als breng- en haalplek. Welke tijdens Paaspop afgesloten is voor fietsers en voetgangers.

Dan zal je niet zomaar verdwalen! In Schijndel zullen overal borden hangen die je wijzen naar de parkeerplaatsen. Hierbij word je ook nog geholpen door stewards. Je kunt het beste via de N279 Schijndel binnen rijden. Dit is de snelste en prettigste manier om z.s.m op het terrein te staan. Je kan ook het volgende adres in je navigatiesysteem zetten:

Nonnenbos 6, Schijndel 5482 ZM

De officiële Paaspop fietsenstalling vind je tegenover de ingang van het festival terrein. De fietsenstalling is bewaakt en kost €1,- per dag. in Schijndel kan je de borden volgen die je naar de ingang van het terrein leiden volgen om bij de fietsenstalling te komen.

Wil je met het OV komen? Het snelste en gemakkelijkste is om dan naar Centraal Station ‘s-Hertogenbosch te gaan en vanaf daar de Paaspop Pendelbus te pakken.

Kom je met de bus? Halte Zwembadweg (Schijndel) is de dichtsbijzijnde halte. Vanaf daar is het 5 minuutjes lopen naar het festival. De website www.9292.nl kan je helpen om de reis te plannen.

Parkeren kun je ook dit jaar weer bij ‘the one and only’ Boer Anton. Je betaalt €15,- voor het hele weekend of €10,- voor één dag. De opbrengst van het parkeren bij Paaspop gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Er zijn een aantal invalidenparkeerplaatsen, maar deze zijn allemaal onverhard (gras).

Vanaf het treinstation van Den Bosch zullen gedurende het gehele festivalweekend pendelbussen rijden naar het Paaspopterrein. Check hier de Pendelbussen vanaf Den Bosch.

De taxiplaats voor het brengen en ophalen is bij Zwembad Molenheide. Let hierbij goed op de bebording op de parkeerplaats: er is genoeg plaats voor iedereen. Vanaf hier kan je het festival al zien en horen en loop je in een paar minuten naar de festival entree.

Let op: bij het afspreken met een taxi is het niet toegestaan om bij de kiss en ride af te spreken. Dit dient ook op de Zwembadweg te zijn.

Het adres voor de taxistandplaats is;

Avantilaan 1, 5482 RE Schijndel.

Press

We nemen alleen aanvragen in overweging na ontvangst van een zogeheten opdrachtbevestiging door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium (website, tijdschrift, dagblad e.a.). Dit is een e-mail waarin een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bevestigt dat een journalist en/of fotograaf in opdracht van dat specifieke medium komt voor een (foto)verslag van Paaspop met publicatie als doel. Social media en eigen blogs vallen niet onder media die we accreditatie toekennen.

Na ontvangst van een e-mail door een vaste (hoofd/eind/foto)redacteur van een medium bekijken wij de aanvraag en mailen z.s.m. een bevestiging of afwijzing die al dan niet toegang tot het festival verschaft gedurende het opgegeven aantal dagen en voor het opgegeven aantal personen.

Voor accreditatie kunt u terecht bij pr@paaspop.nl.

Paaspop heeft een eigen team van huisfotografen die vóór, tijdens en na Paaspop foto’s gratis ter beschikking stellen voor media die een artikel over Paaspop publiceren. De foto’s zijn hier te vinden: http://www.paaspop.nl/press

Tenzij expliciet anders aangegeven, mogen fotografen in het bezit van een door Paaspop toegekende speciale fotopas gedurende de eerste 3 nummers van het optreden van een band of artiest ZONDER FLITS foto’s maken vanuit de speciaal daarvoor ingerichte zogeheten frontstage foto area – dit is de ruimte vóór het podium. Na de eerste 3 nummers dient de fotograaf deze speciale area weer te verlaten. Houd steeds de ingang van de front stage foto pit in de gaten voor speciale mededelingen die daar hangen.

Voor online media geldt dat ze gedurende het hele festival welkom zijn met 2 redacteuren. Het heeft dus geen zin om voor meer redacteuren en/of voor fotografen accreditatie te vragen. We waarderen het zeer als online media behalve een sfeerverslag ook een aankondiging/preview van Paaspop voorafgaande aan het evenement op de site publiceren.

Aanvragen voor accreditatie voor Paaspop kunnen tot en met vrijdag 5 maart 2019 worden ingediend. Aanvragen na deze datum worden niet meer in behandeling genomen. Een toegekende accreditatie kan nog tot en met maandag 15 april 2019 worden gewijzigd. Na deze datum wordt er niet meer over accreditatie gecorrespondeerd.

Toegankelijkheid

De poortjes voor dagkaarten bevinden zich geheel links. De overige poortjes zijn voor combikaarten.

Doordat Paaspop vaak vroeg in het jaar valt, houden we rekening met alle weersomstandigheden. Daarom, maar ook om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, zijn de hoofd looppaden verhard en zijn de andere looppaden van het terrein voorzien van plastic vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk. Vrijwel alle tenten zijn verwarmd met kachels.

Paaspop heeft geen minimumleeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Dit geld voor zowel de camping als voor het festival. Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen, we raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Mindervaliden kunnen Paaspop zeker bezoeken!

Er zijn enkele faciliteiten voor mindervaliden:

Parkeren: Er zijn een aantal invalidenparkeerplaatsen, maar deze zijn allemaal onverhard (gras)

Entree: Mindervaliden kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Volg hiervoor de borden press/guest. Mindervaliden kunnen vóór de brug rechtsaf, om daar via de rolstoeldoorgang het festivalterrein te betreden.

Toiletten: Het Paaspop-festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo podium.

Festivalterrein: Het complete festivalterrein is voorzien van houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze vlonders en daardoor goed toegankelijk voor iedereen.

Rolstoelverhoging: De Apollo heeft een rolstoelverhoging.

home - tickets

Get your tickets now!