Login
Login

Een sfeervol stadje op zich!

Paradise City - Paaspop Camping

Paradise City - Paaspop Camping

De prachtige Paaspop Camping wordt dit jaar -geheel in Las Vegas-style- omgetoverd tot Paradise City. Een sfeervol stadje met een heuse beautysalon, met een supermarkt, kampvuur en volop entertainment zoals een bioscoop, arcadehal en een silent disco. Kortom, 24/7 Paaspop awesomness.

Qua accommodatie is het aanbod erg groot. Zo kun je een vriendenarea naar eigen voorkeur inrichten als je met een groep komt. Pimp je gebied met partytenten, een dixi, met een koelkast of een tafel. Of ben je juist meer op zoek naar glamperen 2.0? Dan kun je terecht in ons ‘Paaspop Resort’, dat gevuld is met nieuwe luxe accommodaties.

Eigenlijk is onze camping de grootste concurrent van Paaspop. Als het festival zelf niet zo totaal onweerstaanbaar zou zijn, dan bleef je gewoon 3 dagen en nachten daar. Want ook in Paradise City is vanallesennogwatennogmeerook te beleven zoals een gezellig ochtend- en een moddervet avondprogramma. Wees wel gewaarschuwd dat als je ooit op de Paaspop camping hebt overnacht, alle andere
campings daarna tegenvallen.

Wat is er nieuw?

Arcadehal
Wat is een camping zonder een echte arcadehal? Versla vriend en vijand met een spannend potje tafelvoetbal, tafeltennis of airhockey. Krijg je dorst van al dat gamen? Er is ook ruimte voor een potje beerpong tegen je vrienden!

Karaokebar
Een gezellige uitbreiding van ons ‘avond assortiment’. Kom op het podium staan en zing uit volle borst mee met de beste hit van toen en nu.

Hottub Area
Het beste antikatermiddel na een te gekke Paaspopnacht! Duik samen met je vrienden in een heerlijke verwarmde hottub. Dé plek om lekker te socializen of om je op te laden voor een nieuwe dag.


Wat komt weer wegens ‘op veler verzoek’ terug?

Silent Disco
Het Paaspop feest gaat door op de camping! Kom samen met je vrienden tot diep in de nacht feesten op één van onze 3 Silent Disco kanalen. Van hiphop naar dance tot echte rockclassics en de hardste trap, we hebben alles in huis om de tent op zijn kop te zetten!

Paaspop Cinema
Dé kickstart van een Paaspopochtend: de enige echte Paaspop bioscoop! Wordt ‘s ochtends relaxed wakker en geniet van de beste (short) films en docu’s die er zijn, of laat je verrassen door alles wat deze bioscoop gedurende de dag nog meer te bieden heeft!

Supermarkt
Uiteraard is ook dit jaar de supermarkt weer onderdeel van het camping assortiment. Dit is dé place to be voor een heerlijk ontbijt, lunch, midnight snack of gewoon om gezellig een biertje te drinken - tot in de late uurtjes!

Kampvuur
Niet te missen: het hartverwarmende kampvuur, midden op de camping. Romantisch genoeg voor stelletjes, gezellig genoeg voor vrienden.

Camping shop
Iets vergeten, of gewoon geen zin om te sjouwen? Geen zorgen, onze camping shop (powered by De Wit) heeft namelijk alles wat je nodig hebt. Tenten, slaapzakken, tandenborstels, shampoo, en meer!

Voor als je het nog luxer wilt!

Paaspop Resort

Paaspop Resort

Een apart gelegen luxueus vijfsterren campingresort met een looppad van houten vlonders, verlichting, sfeervolle loungeplekken en een eigen check in/ontvangst.

Klinkt goed, nietwaar? Deze nieuwe area is vooral bestemd voor kampeerders die graag volop comfort willen zoals bijvoorbeeld een houten vloer; stoffering; een heuse boxspring en/of verwarming, licht en elektriciteit. Check de mogelijkheden onderaan deze website - reserveren doe je op de ticketpagina!

Let op: de accommodaties zijn exclusief toegang voor de camping of het festival. Die tickets dienen dus nog los te worden bijgekocht!

Voor jou en je crew

Vriendenarea's (Uitverkocht)

Vriendenarea's (Uitverkocht)

Zit je elk festival weer te stoeien met de vierkante meters? Boze blikken als je je plek wilt claimen, en teleurstelling voor altijd diezelfde gast die weer te laat komt. Save the hassle, en boek een vrienden area!

Met een vrienden area leg je het aantal vierkante meters meteen vast. Met een omheining heb je je eigen tuintje, die je helemaal kan aankleden zoals jij het wilt. Denk met je vrienden alvast na over een passende naam, want die komt samen met je perceelnummer op een bord te staan. Tot aan Paaspop kan je de boel upgraden met koud bier, oplaadpunten, bankensets (±10 personen), of een eigen dixi. Vrienden area’s with benefits, zo kan je het dus ook noemen.

Oh ja, check vooraf even goed de regels. Zo zijn er bepaalde regels bij de stroomvoorziening en zijn vrienden area’s alleen voor tentjes, dus niet voor campers, caravans of vouwwagens.

De prijzen!

4 t/m 7 personen: €65,-
8 t/m 11 personen: €119,-
12 t/m 15 personen: €169,-
16 t/m 20 personen: €219,-
21 t/m 24 personen: €269,-

Upgrades:
Dixi: €50,- (ex. €50 borg)
Bankenset: €30,- (ex. €50 borg)
Koelkast: €50,- (ex. €50 borg)
Partytent: €40,-
Tray koud bier: €30,-
Stroom: €75,-

Resort accommodaties

Alles op een rijtje

Alles op een rijtje

Kartent

2 persoons

Milieuvriendelijk, creatief, 100% waterdicht voor het weekend en gewoon weer eens wat anders; een tent gemaakt van golfkarton. Damn freakin’ right!

 • Kartent 1p/2p   Basic (alleen KarTent)  €60,-
 • KarTent 2p     Plus (KarTent + airbed)  €80,-
 • KarTent 2p     Super (KarTent + airbed + 2 slaapzakken)  €120,-

Festipi

2 persoons

Dé classic en superfijn als je niet met je eigen tentje wilt rommelen. Deze tipi staat al voor je klaar als je aankomt en is precies genoeg voor jou en je spullen. De 2 persoons is hetzelfde als de 1 persoons Festipi maar dan… groter én voor twee personen. Romantisch of gezellig, dat beslissen jij en of de aanschaf van rozenblaadjes al je gedachten gepasseerd heeft.

 • Festipi 2p €129,-
 • Festipi 2p (extra ruimte) €149,-


Inclusief: slaapmatten, slaapzakken & extra dekens, kussens, koeienhuid vloerkleedFestivalcaravan (uitverkocht)

2 - 3 - 4 persoons

​Een festivalcaravan vol gemak en comfort inclusief opgemaakte bedden, een koelkast, een luifel, een buitenzitje, licht en stroom.

 • Festivalcaravan 2p €350,- (excl. €100,- borg)
 • Festivalcaravan 3-4p €450,- (excl. €100,- borg)

Luxery Lodge

2 persoons

Deze goed geïsoleerde Luxery Lodge is voorzien van opgemaakte boxspring bedden ,stroomaansluiting, verlichting, 2 stoelen, een opbergkast, een kluis en een vlondervloer.

 • Luxery Lodge 2p €400,-

Optioneel:

 • 


kachel €60,-
 • My Molo

  2 persoons

  Weerbestendig, met twee fijne bedden, minikoelkast, heel de rambam. Noem het maar gerust een eigen huisje voor twee!

  • My Molo 2p €400,- (excl. €100,- borg)
  

Inclusief: 2 opgemaakte bedden, stroomaansluiting, LED lamp, minikoelkast, tafel, deur met slot

  Optioneel:

 • 


kachel €60,-

 • Festihut

  4 - 6 persoons

  Ga je met een groep vrienden naar Paaspop en heb je geen zin om allemaal in losse tentjes te overnachten? Dan is de festihut misschien iets voor jou! Je kunt kiezen tussen een 4- en 6 persoonshut. In de hut zijn er stapelbedden te vinden. Verder kan je nog beddengoed, een kachel en inrichting huren.

  • Festihut 4p €400,- (excl €50,- borg)
  • Festihut 6p €500,- (excl €50,- borg)

   

  

Inclusief: stapelbedden, deur met slot

   

   Optioneel:
  • 

beddengoed €21,50 p.p.
  • Kachel €60,-  • Stroom €75,-  • 

Festihut 4p: 2 looplantaarn / 1 hangkasten / 1 tafeltje hout / 1 vloerkleed / 4 stoelen / 1 klaptafel €60,-


  • Festihut 6p
: 3 looplantaarn / 1 tafeltje hout / 1 vloerkleed / 6 stoelen / 1 klaptafel €70,-

  The Bell

  4 persoons

  Een sfeervolle tent inclusief opgemaakte bedden, een tapijt, strandstoelen, licht en een slot.

  • The Bell 4p €560,- (excl. €100,- borg)

  The Domo

  4 - 5 persoons

  Een geweldige out of space ervaring in deze Domo. Een grote koepeltent, voor jou en je vrienden. Sick!

  • Domo 4p €640,- (excl. €100,- borg)
  • Domo 5p €700,- (excl. €100,- borg)

   

  Inclusief: opgemaakte bedden, fatboy, licht, opbergkast, spiegel, slot en stroom.

  Groepstenten

  6 - 18 persoons

  Kom je met een grote groep vrienden naar Paaspop maar heb je geen gigantische tent? Wij hebben die wel voor jou - en we zetten hem ook al klaar! Je kunt kiezen uit een tent voor 6 t/m 10 personen, 11 t/m 13 personen of een nog grotere tent voor 14 t/m 18 personen.

  • 6 t/m 10p € 350,- (exclusief €50,- borg)

  • 11 t/m 13p € 400,- (exclusief €50,- borg)

  • 14 t/m 18p € 595,- (exclusief €50,- borg)


  Optioneel:


 • eenpersoonsbed €17,- p.p.
 • beddengoed pakket (dekbed / kussen / overtrek / sloop / HL) + opmaak € 21,50 p.p.


 • 
looplantaarn LED €10,-
 • Groepstipi

  5 - 9 persoons

  Een grote tipi - hoe vaak slaap je daar in? Precies - mooi moment om er eentje op Paaspop te scoren.

  • Tipi 5 persoons €490,-
  • Tipi 7 persoons €645,-
  • Tipi 9 persoons €815,-

   

  Inclusief: grondzeil, stretchers, tapijt, tafeltje, krukjes