Vervoer naar Paaspop

Zo kom je er wel!

Busje komt zooo, busje komt zóoo.. Of lekker sportief op de fiets.. Of rollend de taxi in.. Offf.. Je komt naar Paaspop hoe jij wilt! Vorig jaar werkten onder andere de weersomstandigheden niet mee, waardoor het Paaspop terrein bereiken een hele opgave werd. Dat doen we dit jaar anders! Volg écht de borden, stap niet zomaar uit, houd je aan onderstaande regels, kom niet voor verrassingen te staan (parkeren tussen de koeien is niet toegestaan), en stippel alvast jouw route uit.


Sidenote: wij danken lokale ondernemingen zoals Wielvereniging Schijndel en het zwembad De Molen Hey voor hun medewerking. HULDE!

Ik kom.. met de auto (of je campingtent nu wel- of niet in de de auto ligt)

‘Bob jij of bob ik..?!’ Wie er ook op colaatjes gaat teren: parkeren moet je sowieso. Stel dan ook de navigatie in op ‘Molendijk/Zuid-Willemsvaart’. Het adres is Nonnenbos 6. Boer Anton staat hier klaar om je in ontvangst te nemen. Kom je vanuit de richting Veghel/Heeswijk/Sint-Oedenrode/Boxtel? Rijd via ‘De Steeg’. Volg vervolgens de borden met daarop ‘Parkeren’.

Ik kom.. met de camper of caravan

Rollend naar bed vanaf het festivalterrein: jij hebt het beter bekeken! Ook rollend naar de camping met je camper of caravan? Dat lukt als je ‘Baksdijk’ (kruising Steeg) invult op jouw navigatie. Dit is een nieuwe route, en die is net een stukkie beter!

Heb je enkel een tentje bij? Volg dan de borden met daarop ‘Parkeren bezoekers’.

Ik kom.. met de pendelbus
Kom je vanaf station Den Bosch? Bestel dan jouw pendelbusticket in onze ticketshop: www.paaspop.nl/tickets of via bit.ly/PpPendelbus

Good to know: het adres van de opstaphalte van de pendelbus vanaf het festivalterrein is Leemputtenweg 7.

Ik kom.. te voet

Niets is zo fijn als de benenwagen. Ben jij een geluksvogel, en kun je te voet naar ons mooie festival komen? Ga dan naar de Leemputtenweg en volg de borden. Voetganger, je kunt gerust jouw hart ophalen: we hebben dit jaar een veiligere- en snellere route voor jou uitgestippeld!

Ik kom.. op de fiets

Sportief hoor! Fietser, ook aan jou hebben we extra dit jaar gedacht. Deze fietsroute is veiliger en sneller.

Kom je vanuit Schijndel/ Boxtel/Heeswijk/Veghel enzovoorts, fiets dan naar fietsenstalling Zuid: race naar de ‘Zwembadweg’ en volg vervolgens de borden.

Kom je van de andere kant oftewel vanuit Berlicum/Den Dungen/Sint Michielsgestel enzovoorts, dan ga je via de ‘Molendijk Noord’ naar fietsenstalling Noord. Volg ook hierbij de borden!

Ik kom.. op de motor

Motormuizen: houd het adres ‘Nonnenbos 6’ aan, en volg de borden ‘Parkeren Bezoekers’.

Kiss & Ride

Word jij afgezet door je geliefde? Een klein kusje en op naar het feestgedruis! Afgelopen jaar was het wellicht moeilijk te vinden, maar dit jaar kun je er niet omheen. Stel de navigatie in op ‘Baksdijk’ (Kruising Steeg), en volg de borden. Onze stewards wijzen je in de goede richting.

Let op: volg dus niet de borden van de parkeerplaats. Tenzij je geliefde ook een entreeticket heeft, en jullie de auto moeten parkeren.

Ik kom.. met een taxi

In dit geval is er niets veranderd ten opzichte van vorig jaar. Vertel jouw taxichauffeur dat hij/zij rijdt naar het zwembad De Molen Hey. Het adres is ‘Avantilaan’ te Schijndel.

Let op: dit is dus niet de Kiss & Ride plek. Tenzij je een kusje van je taxichauffeur wilt natuurlijk..

Ik kom.. met een touringcar

Volg dan de borden ‘BUS’ en luister vervolgens goed naar onze Paaspop stewards die jou de weg wijzen.

Een veilige rit en tot Paaspop 2019!