Login

De eerste acts!

Kensington is één van de meest succesvolle Nederlandse rockbands ooit - niveau buitencategorie. De Utrechtse rockers stonden al drie keer op Pinkpop, doen deze week maar liefst vijf uitverkochte Ziggo Dome-shows en staan in juli 2018 in de Amsterdam ArenA.

Echt jong zijn de mannen van De Jeugd zelf misschien niet meer, maar de jeugd van tegenwoordig aanspreken hebben ze zeer goed in de vingertjes. Uniek in hun soort en live altijd een dampende heksenketel dankzij hun energieke shows.

Dotan is nationaal erfgoed. Zijn hit ‘Home’ staat in alle harten van Nederlanders gegrift maar deze sympathieke Nederlandse singer-songwriter heeft nog een hele reeks méér hits én een ijzersterke live-reputatie. We all love Dotan!

Dat Lil’ Kleine sinds zijn monsterhit (samen met Ronnie Flex) ‘Drank & Drugs’ uit 2015 een Grote is geworden, is een understatement. Een begrip én held in de Nederhop en ver daarbuiten, gaat hij zeker weten Paaspop in vuur en vlam zetten.

Het is niet voor het eerst dat de onbetwiste publieksfavoriet Guus Meeuwis op Paaspop optreedt. En zeer waarschijnlijk ook niet voor het laatst, ha! Ook in 2008, 2009, 2011, 2012 en 2014 bleek hij de perfecte (dag)afsluiter. Gezien Guus’ staat van dienst en zijn talloze hits is dat eigenlijk ook nauwelijks verwonderlijk.

Nee, Nothing But Thieves dan. Ook voor deze geweldige Britse alternatieve rockband regende het smeekbedes om ze te boeken voor Paaspop 2018. Waarvan akte. Momenteel is de track ‘Sorry’ de langst genoteerde hit-song op de 3FM-playlist. Na een uitverkochte AFAS Amsterdam staan de thieves in maart dus in Schijndel.