5 voor 5 met Yung Petsi

5 voor 5

Met deze week de favoriete Paaspop 2019 acts van: Yung Petsi

5 voor 5 watte..?!

Iedere dinsdag om stipt 5 voor 5 laten we de harde kern van Paaspop aan het woord! Dan denk jij ‘huh.. hoe dan?’ Heel simpel: in 5 voor 5 krijg je 5 Paaspop 2019 tips van een Paaspop veteraan. Deze veteraan licht vijf acts uit die jij niet mag missen tijdens Paaspop 2019.

Voor de tweede 5 voor 5 hebben we Yung Petsi gevraagd welke artiesten een bezoek meer dan waard zijn.

Yung Petsi aka Jonge Peter werd in 1921 uit de baarmoeder geslingerd en werd destijds gevoed door Drozes, dat is Drama de Mooikaap Mozes. Hij groeide in 1926 uit tot een volwassen man van 39 en ging dagelijks stationair opgebaard. Elke morgen werd hij krokant als een pak cornflakes kartonnig wakker en had hij opeens een tekening op een canvas getrapt. Hij was ineens kunstenaaren influencer voor Fashion Nova.

In 1834 werd hij getekend door Koninkrijk van Muziek BV. Hij werkte onder andere voor Riley Reid, Lana Rhoades, TopNotch, Noahs Ark, SMÈRRIG, Infected Records, Van Klasse, Rotterdam Airlines et cetera. Ook ontwierp hij onder andere een eigen signature luchtige stapper. Zijn eerste nr. 2384 hit was met dhr. Spacekees, dhr. Kleine Jay en dhr. Mowgli, en werd geproduceerd door ex-Tbs’er en huidig docent houtbewerking ‘Bruur Baloe’.

En nu even zonder geouwehoer: Yung Petsi is de designer van SMÈRRIG. Op dit moment maakt hij al het artwork, zo ook voor de SMÈRRIG stage op Paaspop!

De 5 (+1 gouden) tip(s) van Yung Petsi.

Tip 1: Bruur Baloe

Bij deze schop ik ex-Tbs’er en huidig docent houtbewerking Bruur Baloe op nummer 1 in mijn stationaire Paaspop tips lijst! Deze stationaire veig god, met stationaire Oaks Field docent houtbewerking stappers aan het been, is zeker een artiest die je door je buis van Eustachius moet slingeren dit weekend! Stationaire blokfluit symfonieën en -composities gemaakt door middel van een Makita 2712 230V 315mm bouwzaagtafel, I like the fucking mentality! Bruur Baloe draait voornamelijk hitjes van Bizzey, maar dan net iets anders. Ga het zelf checken!

Bruur Baloe staat tijdens Paaspop Zondag op de SMÈRRIG stage.

Tip 2: Bizzey

Partypeople, we got dis! Ik slinger de heer Leendert aka Bizzey zeker op plaats 2 in mijn Paaspop tips. Zonder Leendert is er geen ex tbs-er en huidig docent houtbewerking! Slinger al die boys die een petitie tekenen om Bizzey van festivals af te houden door de papier versnipperraar, en deponeer ze bij het GFT-afval: ya get me! Beter komt Bizzey ooit met een 72-uur set. Pierre van Hooijdonk, you got dis! Bizzey draait voornamelijk hiphop en rap. Je kent hem van meerdere #1-hits zoals ‘Drup’ en ‘Traag’.

Bizzey staat tijdens Paaspop Zaterdag in de Phoenix.

Tip 3: Phuture Noize

Als je jezelf op het Paaspop terrein bevindt, slinger je karkas dan zeker met 180km/h naar mijn bro toe, ya get me! Vergeleken met composities van de heer Phuture Noize is Beethoven echt een uit de baarmoeder geslingerde zak slachtafval. Kom hierheen en ga stationair opgebaard, dubbelgevouwen over de knie gelegd als Halmark A6 formaat ansichtkaart. Ik ga dat in ieder geval wel doen, ya get me! Ooja: Phuture Noize draait Hardstyle.

Phuture Noize staat tijdens Paaspop Zaterdag in The Warehouse.

Tip 4: Scooter

Dit gaat niet over een Gilera 180cctje, maar over de band Scooter. Toen ik een minder bedeelde basisschoolstudent was, trapte ik 24/7 al Scooter door m’n gehoorgang. And I still like it because I love it! Ik ga mezelf hier zeker laten verwerken tot compost! PARTYPEOPLE, WE GOT DIS! En wat draait Scooter dan? Hij is de Duitse legend van de happy hardcore. Jetzt geht’s los.

Scooter staat tijdens Paaspop Vrijdag in de Apollo.

Tip 5: Spacekees

Hoe kan ik deze lijst überhaupt beginnen zonder de naam van Zijne Luchtigheid aka de man met Bethlehem muiltjes onder de scheen, en stationaire O2 molecuul aan het been, niet te noemen? Deze ontzettende Rockster met lange glanzende Andrélon-achtige manen wapperend in de wind moet je zeker gaan bekijken! Doe je stationaire Birckenstock stappers om de voet, pull-up in je luchtige gewaad en laat je vacuüm verpakken bij de heer Spacus Gristus deze Paaspop! Spacekees is een Nederlandse rapper en gaat KEI hard.

Spacekees staat tijdens Paaspop Zondag op de SMÈRRIG stage.

De gouden tip: Dansado & De Feestneger

De heer Joey en de heer Akkie, ya get me! Slinger je stationaire lichaam hier met 180 zeemijl naartoe want puurdere Veiggods als deze 2 kom je nergens tegen! De enige slogan die ik nog op jullie wil gooien is deze: “Alles mag, alles kan, schijt aan iedereen!” Hier ga ik mezelf helemaal krom zuipen tot origami zwaan, en de volgende morgen word ik krokant wakker als pak cornflakes! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl; de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. Verwacht Moombahton, House en R&B, met een vleugje Freestyle.

Dansado & De Feestneger staan tijdens Paaspop zondag op de SMÈRRIG stage.

Check de volledige line-up tot nu toe hier.