Van ons voor jullie <3

PAASPOP LIVE
Van ons voor jullie &lt;3

Lieve Paaspoppers...

Een stukje Paaspop brengen wij naar jouw huiskamer. Zo kunnen we alsnog allemaal -vanaf een verantwoorde afstand- samen de lente vieren. Het feest vieren. Paaspop vieren.

Op deze pagina vind je heel veel content. Brul bijvoorbeeld mee met het super-exclusieve Paaspop 2020 optreden van DI-RECT. Doe een dansje in jouw huiskamer op een compilatie video van een eerdere Paaspop editie. Lees hoe Paaspop is ontstaan en hoe het festival eruit zag in die allereerste jaren. En er is meer!

Volgend jaar vieren we weer samen Paaspop. Markeer 2, 3 & 4 april 2021 in jouw agenda voor de mooiste Paaspop editie ooit.

PS. Hanteer altijd de RIVM richtlijnen en ga dus absoluut geen huisfeestjes of iets dergelijks organiseren. Ga liever binnenshuis paaseieren zoeken op één van de exclusieve Paaspop Playlists. Of lees diepte-interviews met onder andere crewmembers en Thunderbolt icoon Bart Thunder.

Om mee te starten..

Exclusieve concerten en persoonlijke boodschappen

We spoelen terug met Paaspop LIVE!

Op naar Paaspop 2021

Heb je een vraag? Ga naar de info pagina

Heb je een vraag? Ga naar de info pagina

Zo ontstond Paaspop

Oprichter 'Piet' vertelt over de oorsprong van het festival.

Piet is één van de grondleggers van Paaspop Festival. Eind jaren 80 stopte hij met zijn functie, en werd het bestuur overgenomen door een aantal nieuwe mensen waaronder de huidige CEO’s van Paaspop: Chris, Peter en Joop.

Zo ontstond Paaspop

Dit komt er kijken bij de realisatie van Paaspop

Projectleider Lorenzo vertelt over het ieder jaar opnieuw creëren van een Paaspopeditie.

Lorenzo is pas 28 jaar jong, maar werkt al negen jaar voor Paaspop. Hij heeft jarenlang de marketing verzorgd, en is nu intern de projectleider van het festival. Daarin is hij vooral de vraagbaak tijdens de voorbereidende periode.

Dit komt er kijken bij de realisatie van Paaspop

Rock on Rockers!

Thunderbolt legende Bart Thunder deelt zijn bevindingen over het rockgedeelte van Paaspop

Bart Thunder heeft zijn voormalige bikercafé al een flinke poos geleden verruild voor de ruigste kroeg van Paaspop. De uitbater van de legendarische kroeg Thunder Roadhouse is nu eigenaar van het ultiem coole Blue Collar Hotel op Strijp-S (Eindhoven), maar is tijdens het Paasweekend rock ’n roll gastheer van de Thunderbolt.

Rock on Rockers!

Zo ziet het leven achter de schermen eruit

Medewerker Menno geeft ons een kijkje backstage.

Intern is hij voor velen hét gezicht van Paaspop; Menno zorgt er namelijk voor -samen met zijn collega Robert-Jan- dat het logistieke proces van de opbouw smooth verloopt, en is daarmee ook het aanspreekpunt voor velen (leveranciers etc.). Menno is al ruim 12 jaar bij Paaspop betrokken. Sinds 7 jaar is hij actief in deze functie waarmee hij productieleiders als het ware ontlast.

Zo ziet het leven achter de schermen eruit

Paasplay Spotify

We geven het woord aan Burgemeester van Rooij

“Paaspop weet steeds opnieuw veel mensen te raken: muziek brengt mensen samen. Elk jaar ontvangen we vele bezoekers van ver buiten onze gemeente in Meierijstad. Dit jaar is dat anders. Wat blijft is dat muziek mensen samenbrengt!”

See you next year!

We geven het woord aan&nbsp;Burgemeester van Rooij

Kijkmateriaal

Throwback naar Paaspop 2019 - Big things were happening!

Aftermovies door de jaren heen

Uit de oude doos

Uit de nóg oudere doos

Save the date: 2, 3 & 4 april en #saveyourticket

Save the date: 2, 3 &amp; 4 april en #saveyourticket