14/15/16 april 2017
Facebook Twitter Youtube Spotify

Paaspop camping

De Paaspop camping: een sfeervol stadje op zich! Naast de reguliere camping voor caravans, campers & (vooropgezette) tenten, kan je dit jaar ook je eigen Vrienden Area vastleggen. Vierkante meters speciaal voor jou en je crew, die je weer kan upgraden met een privé dixi, partytent, ijskoud bier en/of eigen stroompunten. Wil je het nog luxer? Check dan Paaspop Resort: van alle gemakken voorzien. The sky is the limit!

 

Silent Disco

Het Paaspop feest gaat door op de camping! Kom samen met je vrienden tot diep in de nacht feesten op één van onze 3 Silent Disco kanalen. Van hiphop naar dance tot echte rockclassics en de hardste trap, we hebben alles in huis om de tent op zijn kop te zetten!

Paaspop Cinema

Dit jaar wordt de Paaspop camping uitgerust met de enige echte Paaspop bioscoop! Wordt 's ochtends relaxed wakker en geniet van de beste films die er zijn, of laat je verrassen door alles wat deze bioscoop gedurende de dag nog meer te bieden heeft!

Supermarkt

Uiteraard is ook dit jaar de supermarkt weer onderdeel van het camping assortiment. Dit is dé place to be voor een heerlijk ontbijt, lunch, midnight snack of gewoon om gezellig een biertje te drinken - tot in de late uurtjes!

Kampvuur

Niet te missen: het hartverwarmende kampvuur, midden op de camping. Romantisch genoeg voor stelletjes, gezellig genoeg voor vrienden.

Camping shop

Iets vergeten, of gewoon geen zin om te sjouwen? Geen zorgen, onze camping shop (powered by De Wit) heeft namelijk alles wat je nodig hebt.

Vrienden area

Reis jij samen met je vriendengroep af naar Paaspop? Geniet dan van onze speciaal ingerichte vrienden area's! Hierdoor zijn jullie gegarandeerd van een mooie campingplaats waarbij iedereen voldoende ruimte heeft om zijn of haar tentje op te zetten. Daarnaast kun je jouw plekje upgraden met een privé dixi, bankenset, een van te voren opgezette partytent, stroom, een koelkastje, of een koud traytje bier!

Let op! Een vrienden area ticket is exclusief camping toegang. Koop dus ook een camping ticket!

Paaspop Resort

In een slaapzak onder de sterrenhemel? Of toch liever als een prins(es)je overnachten? Paaspop vindt het belangrijk dat gasten in de watten worden gelegd en tovert de camping opnieuw om in een luxueus vijfsterren resort met looppad van houten vlonders, verlichting, sfeervolle loungeplekken en een eigen check in/ontvangst.

Let op! Een resort ticket is exclusief camping toegang. Koop dus ook een camping ticket!

Vrienden area's


Zit je elk festival weer te stoeien met de vierkante meters? Boze blikken als je je plek wilt claimen, en teleurstelling voor altijd diezelfde gast die weer te laat komt. Save the hassle, en boek een vrienden area!

Met een vrienden area leg je het aantal vierkante meters meteen vast. Met een omheining heb je je eigen tuintje, die je helemaal kan aankleden zoals jij het wilt. Denk met je vrienden alvast na over een passende naam, want die komt samen met je perceelnummer op een bord te staan. Tot aan Paaspop kan je de boel upgraden met koud bier, oplaadpunten, bankensets, of een dixi. The world is yours!

Let op: vrienden area's zijn alleen voor tentjes, dus niet voor campers, caravans of vouwwagens.

€45

4 t/m 7 personen + 50 m2

€99

8 t/m 11 personen + 75 m2

€149

12 t/m 15 personen + 100 m2

€199

16 t/m 24 personen + 150 m2

Beschikbare upgrades


€75

Stroom

Je mobiele telefoon opladen en muziek over je speakertje wordt geen probleem met deze upgrade! Let op; geen grote stroomvreters als fohns, kachels, frituurpannen, of andere gekke dingen.

€50

Dixi

Inclusief cijferslot, zodat die écht alleen voor jullie is.

€30

Bankenset

Tafel + twee bierbanken, zodat ontbijten en naborrelen weer comfortabel wordt!

€30

Koelkast

Voor ontbijt, drinken, of een nightsnack; it's up to you!

€30

Partytent

Vooropgezet voor jullie!

€30

Tray koud bier

Een ijskoud traytje Heineken! 24 x 0,33cl

Paaspop Resort


Een apart gelegen luxueus vijfsterren campingresort met een looppad van houten vlonders, verlichting, sfeervolle loungeplekken en een eigen check in/ontvangst. Klinkt goed, nietwaar? Deze nieuwe area is vooral bestemd voor kampeerders die graag volop comfort willen zoals bijvoorbeeld een houten vloer; stoffering; een heuse boxspring en/of verwarming, licht en elektriciteit. Check de mogelijkheden hieronder - reserveren doe je op de ticketpagina!

Let op: de accommodaties zijn exclusief toegang voor de camping of het festival. Die tickets dienen dus nog los te worden bijgekocht!

Subscribe & get the latest news, the first.

Vrijdag €59
Zaterdag €69
Zondag €69
2 dagen (za+zo) €95
3 dagen (vr+za+zo) €109
Early Bird tickets
Young & Free 3 dagen €79
Young & Free 3 dagen + camping €85

Geldig voor iedereen onder de 18 jaar
Alleen online verkrijgbaar
Young & Free tickets