14/15/16 april 2017
Facebook Twitter Youtube Spotify

4 uur durend hiphopblok


De heetste urban dansavond van Nederland - Encore On Tour - komt dit jaar naar Paaspop! Fans van de betere hiphop kunnen de zondagavond van Paaspop hun tentje het beste opzetten in de Roxy: daar vindt het vier uur durende hiphopblok plaats met de DJ’s Prime, Waxfiend en Snelle Jelle & MC Taylor én live optredens van Sevn Alias, Jonna Fraser & D-Double

De liefhebber weet genoeg.

Neem nou D-Double. Recht uit de straten van Vlissingen kwam hij dubbel zo hard binnen bij BNN’s ‘The Next MC’ en versloeg zijn toekomstige Top Notch-collega Ares. Werd vervolgens onder de hoede genomen door Rotjoch en speelde zich vol in de kijker met de ep ‘Jong, Wild & Roekeloos’, waarvan de gelivnjknamige single anderhalf miljoen views op YouTube aantikte. Was ook van de partij in het hiphopcollectief New Wave (met o.a. Lil’ Kleine & Ronnie Flex - ook op Paaspop dit jaar) dat begin 2016 de Popprijs op Eurosonic Noorderslag verrassend wegkaapte.

Op dat festival speelde ook de rapper Sevn Alias zich met een ijzersterke show vol in de kijker bij pers en publiek. Niet zo verwonderlijk want het buzzt al een poos rondom deze 19-jarige rapper uit Almere. Vorig jaar trapte hij de deur in van de Nederlandse hiphop scene met de release van zijn Twenty Four Se mixtape. Wat volgde waren samenwerkingen met grote namen uit de scene met als hoogtepunt Ma3lish met Frenna en D-Double. Zijn vrij op Internet te beluisteren gloednieuwe album Twenty Four Sevn 2 was vorige week 3voor12 Album van de Week. Hetzelfde medium riep zijn show op Noorderslag uit tot “het absolute hoogtepunt”. Spraakmaker en smaakmaker dus én op Paaspop dit jaar. Ook De Wereld Draait Door wilde onlangs Zijn Minuutje. Maar Paaspop wil er meer! Liefst twentyfourseven.

Meer nieuws


Kom goed voorbereid naar Paaspop en sta niet met je mond vol tanden. Hieronder vind je al het nieuws dat je moet weten.

Subscribe & get the latest news, the first.

Vrijdag €59
Zaterdag €69
Zondag €69
2 dagen (za+zo) €95
3 dagen (vr+za+zo) €109
Early Bird tickets
Young & Free 3 dagen €79
Young & Free 3 dagen + camping €85

Geldig voor iedereen onder de 18 jaar
Alleen online verkrijgbaar
Young & Free tickets